78 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ταξιδέψτε στην θρυλική περιοχή Kanto με τον συνεργάτη σας Eevee, για να γίνετε κορυφαίος εκπαιδευτής Pokémon καθώς μάχεστε άλλους εκπαιδευτές. Χρησιμοποιήστε μια κίνηση ρίψης για να πιάσετε τα Pokémon στην άγρια φύση, είτε με ένα χειριστήριο Joy-Con, είτε με μία Poké Ball Plus (διατίθεται ξεχωριστά), η οποία θα ανάψει, θα δονηθεί και θα αναπαραγάγει ήχους για να ζωντανέψει την περιπέτεια σας.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Game Freak
Πλατφόρμα:Switch
90
Dimitris Vlachos
2018-12-12
Προτείνω σε όποιον σκέφτεται ακόμη και τώρα την αγορά ενός Nintendo Switch να σταματήσει και να τρέξει να αγοράσει την κονσόλα μαζί με το Pokemon Let's Go. Όλοι οι υπόλοιποι προβληματισμοί σας θα απαντηθούν από την ίδια την εμπειρία...
80
Braveheart1980
2018-12-10
Η γοητεία του Let's Go είναι πως συνδυάζει με περισσή επιτυχία την νοσταλγία (Team Rocket μεταξύ άλλων) και άρα τους βετεράνους παίκτες με μοντέρνους gameplay μηχανισμούς για τους νεοφερμένους παίκτες, κάνοντας αμφότερους να κολλήσουν για πολύ πολύ καιρό με τον τίτλο!
80
Νικόλαος Δερλός
2018-12-08
Εάν είστε νέοι παίκτες που απολαύσατε το Pokemon Go, τότε το Lets Go θα σας βάλει για τα καλά στον κόσμο του, κάνοντας να εκτιμήσετε αργά μα σταθερά όσα έχει να σας προσφέρει η σειρά. Από την άλλη αν είστε βετεράνοι του είδους, θα πρότεινα να του ρίξετε μια ματιά για όλες αυτές τις αλλαγές και τις ιδέες, πλην του χειρισμού, που κάνουν την πρώτη γενιά να είναι τόσο ξεχωριστή και ζωντανή, με έναν αξιομνημόνευτο τρόπο. Καταραμένη νοσταλγία...
80
Παναγιώτης Τριάντης
2018-12-06
Τα βελτιωμένα γραφικά και οι δυνατότητες του Switch επιτρέπουν στους παίκτες να απολαύσουν την περιοχή του Kanto με απίθανες, χαρακτηριστικές σκηνές που βλέπαμε στις οθόνες των GameBoy να ζωντανεύουν και να αποτυπώνονται όπως ακριβώς τις φανταζόμασταν.
75
Ανδρέας Γρυπάρης
2018-12-04
Αν και αρκετοί παλαιοί και έμπειροι παίχτες ήταν δισταχτικοί πριν τη κυκλοφορία. Ένα είναι σίγουρο : θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
60
Παναγιώτης Πετρόπουλος
2018-12-02
Τα Pokémon: Let's Go, Pikachu! και Let's Go: Eevee! είναι οι πιο εύκολοι τίτλοι στη σειρά. Είναι το ορεκτικό πριν τον επόμενο μεγάλο τίτλο στο franchise για το Nintendo Switch, αλλά παραμένει ένα ευχάριστο ορεκτικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση