76 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ήρθε η ώρα της επιστροφής στο Kanto, με το Pokemon Let's Go Pikachu. Κάνε το ταξίδι στην περιοχή του Kanto με τον συνεργάτη σου, τον Pikachu, για να γίνεις ο κορυφαίος εκπαιδευτής Pokémon καθώς μάχεσαι άλλους εκπαιδευτές. Χρησιμοποίησε το Joy-Con για να μιμηθείς την κίνηση ρίψης Poke Ball για να πιάσεις άγρια Pokémon στη φύση ή μοιράσου την περιπέτειά σου με φίλους σε δράση 2 παικτών χρησιμοποιώντας, απλά, ένα δεύτερο Joy-Con.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Game Freak
Πλατφόρμα:Switch
80
Παναγιώτης Τριάντης
2018-12-10
Τα βελτιωμένα γραφικά και οι δυνατότητες του Switch επιτρέπουν στους παίκτες να απολαύσουν την περιοχή του Kanto με απίθανες, χαρακτηριστικές σκηνές που βλέπαμε στις οθόνες των GameBoy να ζωντανεύουν και να αποτυπώνονται όπως ακριβώς τις φανταζόμασταν.
75
Ανδρέας Γρυπάρης
2018-12-06
Αν και αρκετοί παλαιοί και έμπειροι παίχτες ήταν δισταχτικοί πριν τη κυκλοφορία. Ένα είναι σίγουρο : θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
90
Dimitris Vlachos
2018-11-14
Προτείνω σε όποιον σκέφτεται ακόμη και τώρα την αγορά ενός Nintendo Switch να σταματήσει και να τρέξει να αγοράσει την κονσόλα μαζί με το Pokemon Let's Go. Όλοι οι υπόλοιποι προβληματισμοί σας θα απαντηθούν από την ίδια την εμπειρία...
80
Νικόλαος Δερλός
2018-11-12
Εάν είστε νέοι παίκτες που απολαύσατε το Pokemon Go, τότε το Lets Go θα σας βάλει για τα καλά στον κόσμο του, κάνοντας να εκτιμήσετε αργά μα σταθερά όσα έχει να σας προσφέρει η σειρά. Από την άλλη αν είστε βετεράνοι του είδους, θα πρότεινα να του ρίξετε μια ματιά για όλες αυτές τις αλλαγές και τις ιδέες, πλην του χειρισμού, που κάνουν την πρώτη γενιά να είναι τόσο ξεχωριστή και ζωντανή, με έναν αξιομνημόνευτο τρόπο. Καταραμένη νοσταλγία...
79
Θοδωρής Παπουτζόγλου
2018-11-08
Αν και remake, τα Pokemon Let's Go δίνουν μια ανάσα φρεσκάδας στην σειρά που θα ανανεώσει την αγάπη των παλιών fans και θα δημιουργήσει καινούριους.
70
Κώστας Παπαμήτρου
2018-11-04
Αυτό που εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως ένα εντελώς νέο κοινό θα περάσει πολύ καλά με τα Pokémon Let's Go! Pikachu & Eevee. Αντίθετα, οι παλαιότεροι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανεχτούν πολλά στραβοπατήματα στο βωμό της νοσταλγίας του όμορφου, ανέφελου και ονειρεμένου τότε, της πρώτης φοράς που βυθίστηκαν στον κόσμο της πρώτης περιπέτειας.
60
Παναγιώτης Πετρόπουλος
2018-11-02
Τα Pokémon: Let's Go, Pikachu! και Let's Go: Eevee! είναι οι πιο εύκολοι τίτλοι στη σειρά. Είναι το ορεκτικό πριν τον επόμενο μεγάλο τίτλο στο franchise για το Nintendo Switch, αλλά παραμένει ένα ευχάριστο ορεκτικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση