51 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Bethesda Game Studios, η βραβευμένη ομάδα δημιουργών των Skyrim και Fallout 4, σας καλωσορίζει στο Fallout 76, το online prequel όπου όλοι οι επιζώντες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Για να επιβιώσετε, πρέπει να συνεργαστείτε, ή και όχι. Υπό την απειλή πυρηνικής καταστροφής, θα ζήσετε την εμπειρία του μεγαλύτερου και πιο δυναμικού κόσμου που δημιουργήθηκε ποτέ στο θρυλικό σύμπαν του Fallout.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Bethesda Game Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
70
Αργύρης Παπαϊωάννου (PC)
2018-11-20
Πιστεύουμε πως οι μηχανισμοί θα δέσουν μεταξύ τους εν καιρό και το κακό launch θα ξεχαστεί όπως έχουν ξεχαστεί τόσα κακά launch άλλων multiplayer τίτλων. Μην αφήσετε τα διάφορα κακεντρεχή σχόλια να σας επηρεάσουν σχετικά με το παιχνίδι. Στην τελική, ένα multiplayer Fallout είναι κάτι που έλειπε και πλέον το έχουμε.
70
Γιώργος Τζίτζιφας (PS4)
2018-11-18
Περιέχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά όφειλε να αναπτυχθεί περισσότερο σε πολλούς τομείς.
60
elchrys (PS4)
2018-11-16
Πρόκειται για ένα survival multiplayer που εξελίσσεται στον κόσμο του Fallout και απευθύνεται κυρίως σε hardcore φίλους της σειράς που θέλουν να χτίσουν την δική τους βάση με junk από όλο τον χάρτη, να αναβαθμίσουν μερικούς ακόμα χαρακτήρες και να παίξουν με φίλους. Λογικά θα βελτιωθεί σημαντικά με το χρόνο, αν και ίσως να του ταίριαζε περισσότερο το free-to-play μοντέλο.
55
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος (XboxOne X)
2018-11-14
Διαθέτει ωραίους κλασικούς μηχανισμούς Fallout, το S.P.E.C.I.A.L. , το V.A.T.S. και γενικά σου περνάει το μήνυμα της επιβίωσης. Δεν είναι παιχνίδι για όλους και εάν σας αποτρέπουν τα όποια τεχνικά θέματα μπορείτε να του δώσετε μία ευκαιρία μόλις διορθωθεί η απόδοση.
50
Σάββας Μεσελίδης (PS4)
2018-11-12
Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές που η πάροδος του χρόνου τις έχει ωριμάσει. Ασχοληθείτε καλύτερα με κάτι άλλο έως ότου να βελτιωθεί και το Fallout 76.
50
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2018-11-10
Όσοι πιστεύετε πως το Fallout καταστράφηκε με το που το ανέλαβε η Bethesda, μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται από το Fallout 76. Στους υπόλοιπους, fans της σειράς ή μη, δυστυχώς δεν μπορούμε να το προτείνουμε εύκολα στην τωρινή του μορφή.
40
Νίκος Πλωμαριτέλης (PC)
2018-11-08
Ένα gaming "απόβλητο", που πρέπει να αποτελεί οδηγό για το τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα παιχνίδι και σε ένα αγαπητό franchise.
38
Hellion (PC)
2018-11-06
Ένα "Bethesda Fallout game για συγκεκριμένο κοινό", το οποίο στην παρούσα κατάστασή του δεν θα συγκινήσει ούτε το ιδιαίτερο κοινό προς το οποίο απευθύνεται. Μείνετε μακριά, πιείτε ουίσκι και ξαναπαίξτε New Vegas.
30
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2018-11-04
Το Fallout 76 προσπαθεί να είναι RPG και οnline only survival simulator και αποτυγχάνει πανηγυρικά και στα δύο, αφού έκοψε τα περισσότερα στοιχεία από το πρώτο συστατικό και η μηχανή του δεν μπορεί με τίποτα στην πράξη να προσφέρει το τελευταίο.
20
Λεωνίδας Στραβάκος (XboxOne)
2018-11-02
Το Fallout 76 είναι μια πυρηνική πανωλεθρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση