75 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The World Ends With You: Final Remix είναι η έκδοση του κλασικού RPG της Square Enix στο Nintendo Switch μαζί με ένα νέο σενάριο και νέα μουσική. Ολοκλήρωσε την αποστολή σου ή θα εξαφανιστείς. Αυτό μονάχα ξέρει ο Neku, αφότου ανακτά τη συνείδησή του στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου του Τόκιο, χωρίς τις αναμνήσεις του.

Είδος:JRPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:Switch
80
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου
2018-11-06
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον JRPG, που μπορείτε να παίξετε άνετα μόνο σε handheld mode.
75
Παναγιώτης Τριάντης
2018-11-04
Το The World Ends With You: Final Remix είναι ταυτόχρονα ένας τρόπος να επανέλθει το franchise στο προσκήνιο, αλλά και ένας τρόπος να δώσει στους οπαδούς του νέο περιεχόμενο. Μπορεί η υλοποίηση των motion controls να μην είναι καλή και σε κάποιους τομείς να φαίνεται σαν ένα βιαστικό port του Solo Remix, όμως το νέο περιεχόμενο και το co-op mode σώζουν την κατάσταση.
70
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-11-02
Η Final Remix έκδοση του The World Ends With You απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν έχουν παίξει καθόλου το αρχικό παιχνίδι. Οπότε, μέσω της συγκεκριμένης έκδοσης θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό JRPG, το οποίο -δυστυχώς- μέσα από αυτή τη μορφή του πάσχει από προβληματικό χειρισμό στο σύστημα μάχης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση