85 Βαθμολόγιο
με βάση 20 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γράψτε το δικό σας έπος και μεταμορφωθείτε σε θρυλικό Σπαρτιάτη ήρωα της αρχαίας Ελλάδας στο Assassin's Creed Odyssey, μια συγκλονιστική περιπέτεια στην οποία εσείς ορίζετε το πεπρωμένο σας σε έναν κόσμο που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Επηρεάστε την εξέλιξη της ιστορίας σε έναν εμπλουτισμένο κόσμο που αλλάζει συνεχώς και διαμορφώνεται από τις επιλογές σας.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ubisoft Quebec
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
95
Παναγιώτης Σταυράκης (PC)
2018-10-20
Παρόλο που το Assassin's Creed Odyssey δεν ακολουθεί τόσο το στυλ της σειράς, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα AC παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Πραγματικά, αξίζει κανείς να το δοκιμάσει καθώς η λεπτομερειακή Αρχαία Ελλάδα που κατάφερε να «δημιουργήσει» η Ubisoft το καθιστά από τις ομορφότερες gaming εμπειρίες.
90
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
2018-10-18
Η δοκιμασμένη και επιτυχημένη φόρμουλα του AC Origins, ακόμα πιο εμπλουτισμένη και με έναν πανέμορφο και τεράστιο χάρτη.
90
Νίκος Μπούγας (PS4 Pro)
2018-10-16
Βασισμένο στην πετυχημένη συνταγή του Origins, το Odyssey εισάγει νέους μηχανισμούς με μέτρο, κάνει τα απολύτως απαραίτητα, μας μεταφέρει σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο ιστορία και μας ταξιδεύει στην γη των προγόνων μας.
85
Dimitris Karamanidis (PS4 Pro)
2018-10-14
Θα μπορούσα να μιλώ για το Assassin's Creed Odyssey ώρες ολόκληρες αλλά είμαι σίγουρος ότι την μεγάλη εικόνα την έχετε αντιληφθεί πλήρως. Η Ubisoft τα κατάφερε περίφημα και απέδωσε σε ένα τεράστιο σε έκταση παιχνίδι Assassin's Creed το μεγαλείο του αρχαίου πολιτισμού μας και δεν μπορώ παρά να νιώσω περηφάνια γι' αυτό.
85
Χριστιάνα Θάνου (PS4)
2018-10-12
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο Assassin's Creed που έχουμε δει μέχρι στιγμής...και ελληνικό.
80
Θέμης Μπολτσής (XboxOne)
2018-10-10
Συνολικά σαν πακέτο έχει εντυπωσιακά πολύ περιεχόμενο, με μεγάλες βλέψεις και κλίμακα. Οδύσσεια. Όνομα και πράμα.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2018-10-08
Το Assassin's Creed Odyssey επιλέγει προσεκτικά τα καλύτερα στοιχεία ολου του franchise και τα συνδέει με μαεστρία μεταξύ τους, αλλά και με νέα, δίνοντάς μας ένα απαραίτητο παιχνίδι για τους fans της σειράς και των action RPG γενικότερα. Ναι, το Assassin's Creed άλλαξε και μας αρέσει.
76
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne X)
2018-10-06
Οι RPG πειραματισμοί δεν απέδωσαν τους απαιτούμενους καρπούς, ωστόσο παρά τα προβλήματά του αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα κεφάλαια της σειράς.
70
Μάνος Βέζος (PS4)
2018-10-04
Μετά το ενδιάμεσο βήμα που ήταν το Assassin's Creed Origins, το Assassin's Creed Odyssey δείχνει ξεκάθαρα πως η Ubisoft φαντάζεται τη σειρά να μπαίνει στην ίδια ανάσα με το The Witcher. Έστω κάποτε. Η νέα κατεύθυνση είναι ξεκάθαρη πλέον και η εταιρεία κινείται με ορμή. Τόση που καταφέρνει να παράγει ατελείωτο περιεχόμενο, να προσφέρει πινελιές quality of life εκεί που δεν το περιμένουμε αλλά κάπου να χάνεται και να φαίνεται αλλού.
60
Σάββας Καζαντζίδης (PS4)
2018-10-02
Η Ubisoft έχει αποφασίσει να καταλήξει σε ένα τεράστιο παιχνίδι με διαφορετικά skins. Τα assets υπάρχουν, το εργατικό δυναμικό επίσης, το κεφάλαιο και η επένδυση είναι κάτι παραπάνω από επαρκή, το μόνο που φαίνεται να έχει χαθεί είναι το πάθος για κάτι ξεχωριστό, η σπίθα της δημιουργικότητας και η επιθυμία να γεννηθεί κάτι που θα κάνει τη διαφορά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση