80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καθώς δαιμονικές στρατιές πολιορκούν το χωριό του, ένας νεαρός νίντζα αναλαμβάνει το καθήκον να μεταφέρει ένα χειρόγραφο, πρωταρχικής σημασίας για την επιβίωση της φυλής του. Αυτό που ξεκινάει σαν ένα κλασσικό action platformer μετατρέπεται σύντομα σε μια περιπέτεια με ταξίδια στο χρόνο, συγκινήσεις, εκπλήξεις και χιούμορ.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:Sabotage
Πλατφόρμα:PC, Switch
85
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (Switch)
2018-09-06
Ένας τίτλος που δεν φοβάται να πειραματιστεί, ως επί το πλείστον με επιτυχία.
80
Κώστας Καμινάρης (PC)
2018-09-04
Είναι διασκεδαστικό, δεν κουράζει ούτε μια στιγμή, και μας κάνει να θέλουμε κι'άλλο, καθώς προχωράμε από πίστα σε πίστα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε κάθε είδους gamer, και πόσο μάλλον στους λάτρεις των παλιών κλασσικών action platformers – ακόμα και αν η αίσθηση είναι καλύτερη σε ορισμένες κονσόλες.
75
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
Το Messenger, τελικά, δείχνει πως έχει πολύ γερές βάσεις για ένα "διπλό" νοσταλγικό ταξίδι σε 8 και 16 bit, αποτυπώνοντας με χάρη τις δύο ξεχωριστές τεχνοτροπίες. Το gameplay βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων, εισάγοντας μάλιστα και μία απλή αλλά ιδιαίτερα έξυπνη εναλλακτική μορφή δεύτερου άλματος, ένα διόλου ευκαταφρόνητο επίτευγμα σε ένα είδος με μακρόχρονα παγιωμένους μηχανισμούς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση