82 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

To νέο μεγάλο expansion του παιχνιδιού Forsaken σε μεταφέρει σε νέες τοποθεσίες και σε μια μοναδική περιοχή που ονομάζεται Dreaming City, γεμάτη μυστικά και αποστολές. Ανακάλυψε νέα όπλα και δυνατότητες και πολέμησε τα νέα bosses που προστέθηκαν στο ολοκαίνουριο raid του παιχνιδιού.

Είδος:Action
Δημιουργός:Bungie
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
85
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2018-09-14
Το Forsaken αποτελεί ένα θετικό σημείο αναφοράς και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τη Bungie για να βρει τις ισορροπίες της και να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, μένοντας παράλληλα πιστή στο όραμά της.
85
Ελένη Δρίβα (PS4)
2018-09-12
Το Forsaken είναι το expansion που το Destiny 2 χρειαζόταν απελπισμένα. Η Bungie άκουσε τους παίκτες της και απέδειξε ότι όταν θέλει, μπορεί να δημιουργήσει πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο. Αν και η προϋπόθεση του να έχετε τα δυο προηγούμενα expansions για να μπορέσετε να παίξετε το νέο DLC θα ξενίσει μερικούς, η καλύτερη περίοδος του Destiny 2 μόλις ξεκίνησε.
84
Μίλτος Παγωνίδης (XboxOne)
2018-09-10
Διορθώνει σε σημαντικό βαθμό τις παραφωνίες του core παιχνιδιού, ενώ προσφέρει αρκετό content που θα σας απασχολήσει για κάμποσο καιρό προτού αρχίσουν πάλι τα σημάδια κόπωσης. Ένα νέο Raid, βελτιωμένο campaign και καινούργιο PVP mode που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του Destiny. Τι άλλο θα μπορούσε να ευχηθεί κάποιος φανατικός φίλος της σειράς;
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2018-09-08
Το Destiny 2: Forsaken είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα δύο expansions. Η Bungie δείχνει να σέβεται τον χρόνο μας δίνοντάς μας περισσότερα πράγματα να κάνουμε, κίνητρο για την βασική ιστορία, νέα όπλα, επίπεδα δύναμης και προετοιμάζει το έδαφος για περισσότερα πράγματα μέσω του Annual Pass.
80
Δημήτρης Ρέντζιος (PS4)
2018-09-06
Το Forsaken, επανέφερε το Destiny 2 σε παραδοσιακά, παρανοϊκά μονοπάτια όπου οι ανταμοιβές είναι ελάχιστες, το grinding είναι υπερβολικό και όπου καθημερινά και εβδομαδιαία οι στόχοι και οι επιλογές του παίκτη είναι υπερβολικά πολλοί σε σημείο που το περιεχόμενο ενδεχομένως και να πνίξει τους πιο ανυποψίαστους. Σε πείσμα όλων αυτών όμως, το Forsaken, έκανε το Destiny, καλύτερο από ποτέ.
80
Θάνος Τσομπάνης (PS4)
2018-09-04
...τα πράγματα για το Destiny διαγράφονται, αν μη τι άλλο, ελπιδοφόρα.
80
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2018-09-02
Αν το Destiny 2 πιστεύατε ότι δεν είναι του γούστου σας, τώρα θα πρέπει ίσως να το ξανασκεφτείτε και να του δώσετε μια ευκαιρία. Είναι στα καλύτερά του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση