60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παίξτε online ή με τους φίλους σας με γνωστές ηρωίδες της SNK σε ένα ολοκαίνουριο 2 vs 2 fighting game, το SNK Tag Team Frenzy. Ενεργοποιήστε ειδικές κινήσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου και εκμεταλλευτείτε τα ειδικά αντικείμενα για να αλλάξετε τη ροή της μάχης. Μόλις ο αντίπαλος βρεθεί στα σχοινιά, χρησιμοποιήστε την τεχνική Dream Finish για να κερδίσετε τον αγώνα. Παρακολουθήστε άλλους να μάχονται και στοιχηματίστε σε εκείνον που πιστεύετε πως θα επικρατήσει για να κερδίσετε in–game πόντους. Χρησιμοποιήστε τα κέρδη σας για να αγοράσετε voice clips και αξεσουάρ στο ολοκαίνουριο costume system και προσαρμόστε την αγαπημένη σας ηρωίδα έτσι όπως εσείς θέλετε.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:SNK Playmore
Πλατφόρμα:PS4, Switch
68
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
2018-09-08
Ένα ιδανικό entry-point για να μπείτε σιγά σιγά στον χώρο των Fighting. Αν ψάχνετε όμως για κάτι παραπάνω θα χρειαστεί να στρέψετε την προσοχή σας στους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους τίτλους της αγοράς.
60
Γιώργος Τζίτζιφας (PS4)
2018-09-06
Προτείνεται για λίγες στιγμές πλάκας ή για όσους έχουν "ιδιαίτερη σχέση" με το όλο σκηνικό που προωθεί.
55
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
2018-09-04
Ένα τσαπατσούλικο port ενός ρηχού Fighting που αποτυγχάνει να κοσμήσει με την παρουσία του το Switch σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τίτλους της NIS America.
55
Σταύρος Ζήσης (PS4 Pro)
2018-09-02
Δυστυχώς, το SNK Heroines Tag Team Frenzy καταλήγει να πέσει στην κατηγορία "άλλο ένα fighter" και σίγουρα δεν φτάνει ούτε καν τα standards που μας έχουν προσφέρει άλλα παιχνίδια της SNK.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση