75 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Phantom Doctrine είναι ένα turn-based κατασκοπικό θρίλερ σε μια εναλλακτική εκδοχή του Ψυχρού Πολέμου το έτος 1983. Ανατολή ή Δύση: μην εμπιστεύεστε κανέναν, αμφισβητήστε τα πάντα. Είστε επικεφαλής ενός μυστικού οργανισμού με στόχο να σταματήσετε μια παγκόσμια συνωμοσία που εξαναγκάζει τις χώρες να πολεμούν μεταξύ τους.

Είδος:Action, TBS
Δημιουργός:CreativeForge Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
82
Admiral (PC)
2018-10-08
Ένα βαθύ και καλοφτιαγμένο turn-based strategy game που φέρνει νέες ιδέες στο είδος αλλά απαιτεί από τον παίκτη προσοχή, προσήλωση και πειραματισμό για να αποκαλύψει πλήρως τις αρετές του.
79
Γιώργος Βουλγαρίδης (PC)
2018-10-06
Στην πρώτη ματιά, το Phantom Doctrine είναι ένα XCOM σε περίοδο ψυχρού πολέμου, αλλά στην ουσία του είναι ένα πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους.
70
elchrys (PC)
2018-10-04
Οπωσδήποτε έχει περιθώρια να βελτιωθεί περαιτέρω και απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία παικτών, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με θέμα την κατασκοπία ή τα turn-based παιχνίδια τακτικής.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2018-10-02
Σε γενικές γραμμές, το Phantom Doctrine μας άφησε ικανοποιημένους ως μία αξιοπρεπής επιλογή για τους λάτρεις του είδους αν και δεν αποφεύγει τις στραβοτιμονιές αλλά και τις άμεσες συγκρίσεις με τους καλύτερους του είδους. Στον τομέα της δράσης, παρόλο που είναι απαιτητική, υστερεί σε σχέση με το μεγαλύτερο βάθος στρατηγικής και ικανοτήτων που συναντώνται στα XCOM.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση