67 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Small-Town America, ένας χρόνος από σήμερα. Οι νεκροί αναστήθηκαν και ο πολιτισμός έπεσε. Ακόμα και οι στρατιωτικοί δεν κατάφεραν να σταματήσουν τα ζόμπι, με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να βρίσκεται τώρα στο χείλος του αφανισμού. Από εσάς εξαρτάται να συγκεντρώσετε τους επιζήσαντες και να οικοδομήσετε μια κοινότητα, να ανακαλύψετε τη μόνιμη κληρονομιά σας και να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της επιβίωσης.

Είδος:Survival
Δημιουργός:Undead Labs
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
86
Παντελής Δασκαλέλος
2018-05-20
Το απόλυτο zombie apocalypse simulator.
80
Πέτρος Κυπραίος
2018-05-18
Είναι εμφανές ότι το open-world survival game της Undead Labs ενσωματώνει μία σειρά από χαρακτηριστικά που σίγουρα θα κάνουν «click» τόσο στους fans του Walking Dead και των zombie games, αλλά και του survival horror genre γενικότερα.
78
Κώστας Καλλιανιώτης
2018-05-16
Όσοι απόλαυσαν δεόντως το στυλ παιχνιδιού του πρώτου, μπορούν να επενδύσουν άφοβα και στο 2 (το οποίο μάλιστα διατίθεται έναντι 30 ευρώ, σε αντίθεση με τα 50-60 που θα κόστιζε μια ΑΑΑ κυκλοφορία). Και, όσον αφορά τις "καινοτομίες"... ας περιμένουμε τα DLC που νομοτελειακά θα κυκλοφορήσουν.
75
Sir Daniel
2018-05-14
Το State of Decay 2 είναι μία ακατέργαστη αλλά τίμια προσπάθεια, που δεν έλαβε την αγάπη που έπρεπε από τη Microsoft ώστε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να ξεφύγει ολοκληρωτικά από τις indie καταβολές του. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης, δείξτε του εσείς την αγάπη που αξίζει και δεν θα χάσετε.
70
Γιάννης Βανιτσίδης
2018-05-12
Έχουμε ένα αρκετά τίμιο τίτλο, ο οποίος αν και φαίνεται πως είναι ολοκληρωμένος σε κάποιους τομείς, ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα ανάπτυξης χρειαζόταν ακόμη περισσότερο χρόνο στον τεχνικό τομέα, παρόλο που καθυστέρησε μια φορά για περίπου ένα έτος.
70
Τάσος Κωνσταντινίδης
2018-05-10
Ένα εξαίσιο post-apocalyptic Survival από πλευράς gameplay, που όμως επιδέχεται βελτίωσης σε άλλους τομείς.
70
Λεωνίδας Πάτρας
2018-05-08
Συστήνεται περισσότερο ως multiplayer εμπειρία, αλλά και εκεί υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που χρήζουν βελτίωσης. Το State of Decay 2, δυστυχώς, δεν κάνει κανένα μεγάλο άλμα μπροστά και μπορεί να μην καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες του κοινού, αλλά στην τιμή που διατίθεται και ιδιαίτερα αν είστε συνδρομητής Xbox Game Pass, αξίζει να το δοκιμάσετε.
60
Παναγιώτης Θ. Ντάκος
2018-05-06
Το State of Decay 2 αποτελεί μια αξιοπρεπή —αλλά με ουσιώδη τεχνικά προβλήματα— επιλογή, μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα και την έλευση των πραγματικών μεγαθήριων της βιομηχανίας.
60
Χρήστος Λιάπης
2018-05-04
Για όσους ήθελαν περισσότερο State of Decay, η εν λόγω περίπτωση είναι ακριβώς αυτό και αξίζει κάθε ευρώ που θα επενδύσει κάποιος. Ή, για την ακρίβεια, θα το αξίζει μόλις διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα, γιατί στην παρούσα κατάσταση, το παιχνίδι "υποφέρει". Από την άλλη, οι λάτρεις του George Romero και όσοι ήθελαν να δουν να εκπληρώνεται ένα όραμα και να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, θα απογοητευτούν, καθώς δεν ρισκάρει πουθενά και κάνει ελάχιστα βήματα μπροστά. Στο εμπορικό κέντρο του State of Decay 2, οι επιζώντες στρογγυλοκάθισαν στους καναπέδες, άνοιξαν δυο κούτες πατατάκια και δεν έφυγαν ποτέ.
20
Γιώργος Οικονόμου
2018-05-02
Αποτελεί ένα συνονθύλευμα ρηχών και απλοϊκών action μηχανισμών και διαχείρισης ομάδας/βάσης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση