65 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για το δεύτερο expansion του Destiny 2 και σας ταξιδεύει σε νέες περιοχές όπου θα συναντήσετε νέους εχθρούς. Προσθέτει επίσης νέο εξοπλισμό, νέο raid lair και το Escalation Protocol horde mode. Επιπλέον με την κυκλοφορία του, όλα τα maps στο PvP Crucible mode διατίθενται δωρεάν για όλους.

Είδος:Action
Δημιουργός:Bungie
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
70
Λεωνίδας Πάτρας
2018-05-08
Το Story και τα Strikes δυστυχώς για ακόμη μια φορά απογοητεύουν αλλά τα secret quests στον Άρη καθώς και το νέο Raid Lair δίνουν τροφή για ενασχόληση, το για πόσο όμως εξαρτάται από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όπως και να έχει προτείνεται για το πιστό κοινό του παιχνιδιού και μόνο.
65
Αργύρης Παπαϊωάννου
2018-05-06
Το Warmind Expansion αν και αρκετά μικρό όσον αφορά την ιστορία, είναι ένα βήμα πιο κοντά για την βελτίωση του Destiny 2. Ακολουθεί την ίδια συνταγή με αυτή του πρώτου Expansion, Curse of Osiris, δηλαδή ανέβασμα του level cap, λίγο υλικό και διάφορες προσθήκες από εξοπλισμό. Έχει φέρει το δυσκολότερο raid που έχει υπάρξει στην ιστορία του Destiny και εξίσου το πιό δύσκολο event, Escalation Protocol.
64
Ηρώ Μαυρογιαννάκη
2018-05-04
To Warmind δεν είναι "κακό" DLC είναι όμως αρκετά ελλιπές από άποψη περιεχομένου και αυτό φαίνεται στον απόηχο που άφησε μετά το λανσάρισμά του.
60
Θάνος Τσομπάνης
2018-05-02
Αυτό το expansion είναι η διαφοροποίηση μεταξύ casual και hardcore. Όχι, δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να επιστρέψουν οι παίκτες που έφυγαν. Όχι, τα προβλήματα δεν εξαφανίστηκαν (ίσα, ίσα που ακόμα και το ίδιο το expansion έχει τα δικά του). Απλά, ήρθε η στιγμή οι παίκτες που κράτησαν το παιχνίδι ζωντανό εδώ και επτά μήνες να καυχηθούν για τις δυνατότητές τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση