42 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Είσαι ένας από τους τελευταίους υπερασπιστές του κόσμου, ένας πολεμιστής που ονομάζεται Avil εξοπλισμένος με την ικανότητα, την ταχύτητα και τη δύναμη να αντιταχθεί στο ατελείωτο κύμα των Ravenii και να αποτρέψει μια μοίρα χειρότερη από το θάνατο.

Είδος:Action
Δημιουργός:Iron Galaxy
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
45
Sir Daniel
2018-04-06
Παιχνίδια όπως το Extinction κάποτε ίσως να είχαν μία ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους κοινό. Στις μέρες μας, όμως, παιχνίδια χωρίς ιστορία, χωρίς στιβαρούς μηχανισμούς gameplay, με άθλιο level design και απαρχαιωμένα γραφικά, αλλά και με δυσανάλογα υψηλή τιμή για ότι προσφέρουν, δεν έχουν καμία τύχη. Τρανό παράδειγμα το Extinction, το οποίο είναι καταδικασμένο σε αφανισμό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σώσετε από αυτόν.
40
Κώστας Καμινάρης
2018-04-04
Για έναν τίτλο με μονότονο gameplay, μικρή διάρκεια και με τίποτα αξιομνημόνευτο, η τιμή του θα έπρεπε να περιορίζεται σε ένα εύρος πολύ χαμηλότερο, που έχουν ήδη παιχνίδια τέτοιου τύπου. Τότε θα ήταν αποδεκτό και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μια φτηνή και απλή δουλειά, για την αντίστοιχη τιμή. Δυστυχώς δεν ισχύει. Το παιχνίδι δεν προτείνεται σε κανέναν, όσο κυμαίνεται στην τιμή που βρίσκεται τώρα.
40
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-04-02
Η γενικότερη απουσία ικανού υλικού για να κρατήσει το ενδιαφέρον παραπάνω από μισή ώρα δημιουργεί την εντύπωση πως το Extinction θα βρισκόταν στο στοιχείο του αν προοριζόταν για τις καμπίνες των ουφάδικων. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, η Iron Galaxy ζητάει το πλήρες αντίτιμο για μία εμπειρία που ό,τι έχει να πει το λέει στο πρώτο μισάωρο...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση