69 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συνεχίστε τον πόλεμο στο The Freedom Chronicles, το αποτελούμενο από τρία μέρη DLC του Wolfenstein II: The New Colossus. Στο The Diaries of Agent Silent Death, που αποτελεί το δεύτερο μέρος του DLC, η πρώην κατάσκοπος και δολοφόνος Jessica Valiant, γνωστή και ως Agent Silent Death, αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του συζύγου της.

Είδος:FPS
Δημιουργός:MachineGames
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
Αναγνωστόπουλος Φώτης (PS4)
TheiosAkis
2018-02-06
Το δεύτερο μέρος των Freedom Chronicles με τον τίτλο The Diaries of Agent Silent Death αποδεικνύει έμπρακτα ότι το Wolfenstein II: The New Colossus έχει πολύ περιεχόμενο ακόμα να δώσει, με το season pass να αποτελεί μέχρι στιγμής το ιδανικό συμπλήρωμα για τον κόσμο του Blazkowicz.
68
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne X)
IGN Greece
2018-02-04
Το The Diaries of Agent Silent Death δυστυχώς παρουσιάζεται κατώτερο των περιστάσεων, καθώς αποτυγχάνει να καινοτομήσει και παράλληλα απογοητεύει σε σεναριακό επίπεδο. Τα θετικά στοιχεία του εντοπίζονται αποκλειστικά στην άριστη υλοποίηση των stealth μηχανισμών, αλλά και στην ανάδειξή τους μέσω του άρτιου level design.
60
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS4)
PSaddict.gr
2018-02-02
Το Diaries of Agent Silent Death κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια να εισαγάγει το stealth σε μία σειρά παιχνιδιών που δεν φημίζονται γι' αυτό. Η προσπάθεια αυτή όμως δεν στέκεται αρκετή, αφού η μικρή διάρκεια όπως και η έλλειψη φαντασίας στη γραφή του σεναρίου την καταπνίγουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση