85 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το A Hat in Time είναι ένα διασκεδαστικό 3D platformer στο οποίο ελέγχετε ένα κοριτσάκι, τη Hat Kid. Εξερευνήστε ελεύθερα τους τεράστιους κόσμους και ανακτήστε τα Time Pieces για να συνεχίσετε το ταξίδι.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Gears for Breakfast
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
85
Κώστας Καμινάρης
2018-01-06
Το A Hat In Time είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από την Gears For Breakfast, που ευελπιστεί να επαναφέρει την προσοχή του κόσμου στα 3D Platformers, αποσπώντας θετικές κριτικές από τους κριτικούς και τους παίχτες όλου του κόσμου. Χρησιμοποιώντας μια συνταγή που έχει τιμηθεί εδώ και μια εικοσαετία, και παράλληλα προσθέτοντας την δική τους προσωπική πινελιά, δημιουργήθηκε ένα φρέσκο και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.
92
Παναγιώτης Μητράκης
2017-11-10
Το A Hat in Time είναι ένα απρόσμενα ψυχαγωγικό παιχνίδι. Ο χειρισμός και η αίσθηση ελέγχου του χαρακτήρα είναι ακριβέστατη και μάλιστα με αρκετή σβελτάδα στις κινήσεις που συνήθως δε συναντάμε στα 3d platform. Οι κόσμοι είναι πυκνοί σε περιεχόμενο και ωραίες ιδέες και ο σχεδιασμός τους ευνοεί αυτό το γρήγορο gameplay.
90
Βασίλης Τατσιόπουλος
2017-11-08
Το A Hat in Time αποτελεί εκδήλωση αγάπης προς το παρελθόν αλλά και το μέλλον του platforming. Φαίνεται πως αναγνωρίζει την ιστορία του και δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία από αυτή, την τιμά όπως της αρμόζει και στέκεται με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά μπροστά της. Δε μένει όμως εκεί, καθώς έχει και στοιχεία που θα εκπλήξουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Τα ελαττώματά του είναι ελάχιστα και αμελητέα· μιλάμε για ένα υπέροχο, μαγικό και γεμάτο προσωπικότητα platformer, ιδανική επιλογή για όλες τις ηλικίες.
80
Cubilone
2017-11-04
Είναι κεφάτο, απροσδόκητα φρέσκο για τίτλο που πατάει στη νοσταλγία, πολύ αστείο (χωρίς να γίνεται ενοχλητικό), κυλάει ευχάριστα με "γλυκό" χειρισμό και τολμάει να πρωτοτυπήσει - "και γιατί όχι;" Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι σαφώς ανώτερο απ' ότι περίμενα και με πολλή ψυχή.
80
Νικόλας Μαρκόγλου
2017-11-02
Παρά το διόλου ευκαταφρόνητο θέμα των αλμάτων, το A Hat in Time δεν παύει να αποδίδει την εμφανέστατη όρεξη και το πάθος των δημιουργών για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου platformer, που αντλεί έμπνευση από τους καλύτερους του είδους, διατηρώντας παράλληλα το δικό του χαρακτήρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση