90 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Cuphead είναι ένα κλασικό παιχνίδι "run and gun" που επικεντρώνεται σε μάχες με "αφεντικά". Εμπνευσμένο από τα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του '30, τα γραφικά και ο ήχος έχουν επιμελώς δημιουργηθεί με τις τεχνικές της εποχής εκείνης, όπως κινούμενα σχέδια σχεδιασμένα με το χέρι, φόντο νερομπογιάς και αυθεντικές τζαζ ηχογραφήσεις.

Είδος:Run and Gun
Δημιουργός:StudioMDHR Entertainment
Πλατφόρμα:PC, Switch (2019), PS4 (2020), XboxOne
100
George Isaakidis (PC, XboxOne)
Busted.gr
2017-10-20
Ναι είναι δύσκολο, όχι δεν συγχωρεί τα λάθη, όμως η απόλαυση που προσφέρει μετά από κόπο και προσπάθεια είναι κάτι που ελάχιστα παιχνίδια καταφέρνουν.
95
Γιώργος Οικονόμου (PC)
Unboxholics.com
2017-10-18
Το αν αρέσει σε κάποιον το Cuphead εξαρτάται κυρίως για τα αισθήματα που τρέφει για την αισθητική του. Προσωπικά αυτό το στιλ το αγαπώ και το απολαμβάνω σε μεγάλο βαθμό. Αν και το καρτουνίστικο art style είναι αυτό που σε τραβάει για πρώτη φορά, αυτό που σε κάνει να εντρυφήσεις περισσότερο από μερικές ώρες είναι το gameplay του, ακόμα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα καλός σε τέτοιου είδους παιχνίδια (μου πήρε 20 ώρες για να το τερματίσω).
94
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2017-10-16
Όσοι προτίθεστε να παίξετε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και όχι μόνο, προχωρήστε άφοβα στην απόκτηση του. Από την άλλη, όσοι είστε σίγουροι ότι το νευρικό σας σύστημα δεν θα το αντέξει, τότε αγοράστε το σε χαμηλή τιμή, έστω αποκλειστικά για το θεαθήναι. Πού ξέρετε, ίσως αποφασίσετε να το τεστάρετε κάποια στιγμή και να βρεθείτε προ εκπλήξεως...
91
Μίλτος Παγωνίδης (XboxOne)
gameslife!
2017-10-14
Σε όσους αρέσουν τα δύσκολα δεν έχουμε να πούμε πολλά: το Cuphead είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς. Η ευφάνταστη, άψογη καλλιτεχνική του διεύθυνση συνδυάζεται με σωστό και δεμένο level design που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μακράν το καλύτερο indie παιχνίδι που είδαμε φέτος!
90
person (XboxOne)
game2.0
2017-10-12
Όταν παίξετε το Cuphead, καταλαβαίνετε γιατί είχε τόσο hype αλλά και για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο πολύ. Το επίπεδο της λεπτομέρειας, της προσοχής και της ισορροπίας βρίσκεται σε δυσθεώρητα υψηλό επίπεδο. Ναι, το Cuphead αποτελεί ένα παιχνίδι ορόσημο, ένα μικρό, σαδιστικό αριστούργημα που θα σας ενθουσιάσει, θα σας εκνευρίσει και θα σας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο.
90
Νικόλας Μαρκόγλου (PC, XboxOne)
GameOver.gr
2017-10-10
Έπειτα από μία τεράστια περίοδο αναμονής το Cuphead κατάφερε τελικά να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που είχε καλλιεργήσει. Η StudioMDHR απέδειξε, πρωτίστως, ότι μπορεί να σχεδιάσει πανέμορφα παιχνίδια και, δευτερευόντως, ότι ήδη από το παρθενικό της ξεκίνημα κατέχει το ταλέντο για το σχεδιασμό απολαυστικού και απαιτητικού, αλλά δίκαιου παράλληλα, gameplay.
90
Βαγγέλης Λερός (XboxOne)
VG24.gr
2017-10-06
Το Cuphead έρχεται να επαναπροσδιορίσει το genre του και να θέσει νέα standards σε όλους τους τομείς, προσεγγίζοντας την τελειότητα. Με στιβαρά gameplay mechanics και πανέμορφα γραφικά, αποτελεί τίτλο ορόσημο της τρέχουσας γενιάς και θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες μας για τον μοναδικό του χαρακτήρα, την δυσκολία του και την αναχρονιστική του υπόσταση.
84
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
IGN Greece
2017-10-04
Το Cuphead είναι τόσο όμορφο οπτικά που θα σας κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή πριν μπείτε στον κόσμο του. Είναι σαν ένα υπέροχο τριαντάφυλλο που σε προκαλεί να το κόψεις και να μυρίσεις το μεθυστικό άρωμά του, αν δεν είσαι όμως προσεκτικός θα τρυπηθείς από τα αγκάθια του.
83
Γιάννης Μοσχονάς (XboxOne)
GameWorld
2017-10-02
Είναι η καλύτερη έξοδος από την πραγματικότητα για τους φίλους των cartoons και της δράσης, ένα καθαρόαιμο αριστούργημα. Η συγγένειά του με τον κόσμο των πολυαγαπημένων κιινουμένων σχεδίων ανοίγει τις πόρτες στους μικρότερους παίκτες να τον εξερευνήσουν το συντομότερο και στους μεγαλύτερους να τον επισκεφθούν ξανά. Το τίμιο gameplay του μαθαίνεται εύκολα αλλά κατακτάται δύσκολα με αποτέλεσμα ο παίκτης να εξέρχεται ικανότερος από την εμπειρία.
80
Βασίλης Γεωργακόπουλος (XboxOne)
enternity
2017-10-01
Η επιπλέον δουλειά των δημιουργών του και η επιμονή τους για δημιουργία κάθε σκίτσου, εικόνας και καρέ στο χέρι για να παραμείνει η αυθεντική αίσθηση του τότε, πέτυχε απόλυτα και η StudioMDHR Entertainment κέρδισε το στοίχημα με τον Διάβολο και του βγάζει γλώσσα. Τρεμάμενη και βαμμένη με raspberry rouse του 1930.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση