82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Battle Brothers αποτελεί έναν συνδυασμό στοιχείων TBS και RPG που τοποθετεί τον παίκτη στην ηγεσία μιας ομάδας μισθοφόρων, σ' έναν φανταστικό και συνάμα σκληρό μεσαιωνικό κόσμο.

Είδος:RPG, Strategy
Δημιουργός:Overhype Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2022), PS5 (2022), Switch (2021), XboxOne (2022), Xbox SeriesX|S (2022)
92
Παύλος Γεράνιος (PC)
Ragequit.gr
2017-06-06
Το Battle Brothers με βύθισε πολύ περισσότερο στον κόσμο του από ότι θα περίμενε κανείς από ένα «απλό» turn-based tactical RPG. Λατρεύω την καλλιτεχνική του προσέγγιση, τους μηχανισμούς του μέχρι και τον τελευταίο, και φυσικά την αδυσώπητη δυσκολία. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά και δεν θα ήθελα να είναι διαφορετικό. Για εμένα είναι άνετα, μέχρι στιγμής, ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον indie τίτλο της χρονιάς 2017.
85
Νίκος Πλωμαριτέλης (PC)
GameOver.gr
2017-06-04
Είναι άγριο, δύσκολο, αδυσώπητο και υπενθυμίζει εμφατικά και εκκωφαντικά τα λάθη που έχει κάνει ο παίκτης παίζοντας και μαθαίνοντας, οδηγώντας σε restart της campaign του, με την ελπίδα να επιστρέψει σοφότερος και καλύτερα προετοιμασμένος.
70
Νικηφόρος Μητράκος (PC)
GameWorld
2017-06-03
Αν και έχει εξαιρετικό gameplay και soundtrack επικών διαστάσεων, πέφτει στην παγίδα της λιτής, χωρίς λεπτομέρεια εμφάνισης και των επαναλαμβανόμενων μαχών. Παρ'όλα αυτά, έχει κάτι το εθιστικό στον τρόπο που συνδυάζει στοιχεία από τα XCOM και Mount & Blade και είναι σίγουρο πως θα σας καθηλώσει για αρκετό διάστημα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση