76 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί με πρωτότυπο τρόπο τα συστατικά που έκαναν τόσο επιτυχημένη την σειρά των Runaway: μία πλούσια πλοκή, διασκεδαστικοί και χαρισματικοί πρωταγωνιστές, πρωτότυποι γρίφοι και αινίγματα, και ένα μοναδικό, σύγχρονο και σπιρτόζο ύφος. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, το ζευγάρι των χαρισματικών Dan Murray και Liz Allaire, εμπλέκονται σε μια απίστευτη και τρελή περιπέτεια, γεμάτη ανατροπές και αστείρευτο χιούμορ. Με το The Next BIG Thing, η Pendulo Studios μένει προσηλωμένη στο μοναδικό στυλ γραφικών που κάνει τα παιχνίδια της να μοιάζουν με πραγματικές ταινίες κινούμενων σχεδίων.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Pendulo Studios
Πλατφόρμα:PC
80
Tsampikos
Adventure Advocate
2015-08-10
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δικαιωματικά αξίζει μια θέση στη συλλογή κάθε adventure gamer που σέβεται τον εαυτό του.
80
Adventure's Index
Adventure's Index
2015-08-08
Κορυφαίο για όσους δεν πολυνοιάζονται για την ποιότητα των γρίφων ενός παιχνιδιού.
75
Γιάννης Παπαδόπουλος
enternity
2015-08-06
Παραμένει όμως ένας διασκεδαστικότατος και πανέμορφος τίτλος, στην ίδια φιλοσοφία με τα παιχνίδια της LucasArts ή τα Zork. Οι φίλοι του είδους θα μείνουν ικανοποιημένοι και με ένα μεγάλο χαμόγελο μετά τον τερματισμό.
74
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
GAMEWORLD
2015-08-04
Ένα point-n-click adventure, με "στυλάτους" πρωταγωνιστές και ατάκες, που όμως αποτελεί μικρή πρόκληση για κάποιον έμπειρο gamer του είδους.
70
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
GAMEOVER
2015-08-02
Η μαγεία και η λεπτομέρεια του νέου αυτού κόσμου που έστησε η Pendulo είναι κάτι παραπάνω από αδιαπραγμάτευτη και το κουράγιο με το οποίο διαχειρίστηκαν τις ατελείωτες αναφορές στο παρελθόν -αλλά και στο παρόν- βρίσκεται πολύ ψηλότερα απ' ό,τι θα περιμέναμε από ένα παιχνίδι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση