56 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παίξτε ως New kid στο South Park και ακολουθήστε τον Cartman, τον Stan, τον Kyle και τον Kenny, για να γιορτάσετε την πιο μαγική μέρα στη ζωή κάθε μικρού παιδιού - μια μέρα με χιόνι. Παίξτε με έως και τρεις φίλους, χρησιμοποιήστε το matchmaking, ή παίξτε μόνοι σας με συμμαχικά bots και πολεμήστε στη χιονισμένη πόλη του South Park. Εξοπλιστείτε με μοναδικά όπλα και αναπτύξτε καταστροφικές, αναβαθμίσιμες ειδικές ικανότητες για να σώσετε τον κόσμο και να απολαύσετε μια μέρα χωρίς σχολείο.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Question
Πλατφόρμα:PC, PS5, Switch, Xbox SeriesX|S
70
Βασίλης Καμακάρης (PC)
Enternity.gr
2024-03-12
Το South Park: Snow Day! αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη από την THQ Nordic που τοποθετεί τους παίκτες σε αστείες καταστάσεις της εκκεντρικής πόλης.
67
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
Ragequit.gr
2024-03-10
Το ανακάτεμα της gameplay τράπουλας όπως την γνωρίσαμε στα προηγούμενα δύο South Park games δημιουργεί κάποιες ενδιαφέρουσες Roguelite προοπτικές. Η αρκετά πτωχή ποικιλία σε διαθέσιμο περιεχόμενο όμως καθιστά στην παρούσα φάση το Snow Day! ως τον πτωχότερο συγγενή στην τριλογία του "New Kid".
60
GSak (PC)
game2.0
2024-03-08
Ασχοληθείτε αν είστε φαν του South Park και θέλετε απλά να κάνετε τον χαβαλέ σας για κάποιες ώρες (κατά προτίμηση με online παρέα).
60
Spookygr
Retro X Gamers
2024-03-06
Το South Park: Snow Day! αξίζει σαν αγορά μόνο εάν ανήκετε σε μια ομάδα τριών ή τεσσάρων φίλων που είναι φανατικοί της τηλεοπτικής σειράς και αναζητούν ένα ελαφρύ διαδικτυακό παιχνίδι με το οποίο θα διασκεδάσετε για μερικά βράδια.
40
Βαγγέλης Κομνής
IGN Greece
2024-03-04
Η αφαίρεση της ταυτότητας και του κλασικού χιούμορ του franchise καθιστούν το South Park: Snow Day! περίεργο και άψυχο, έστω κι αν μπορεί να προσφέρει κάποιες στιγμές διασκέδασης με παρέα ή την πανέξυπνη AI ως σύμμαχο.
40
Γιάννης Σιδηρόπουλος (PS5)
SAVE THE GAME
2024-03-02
Μόνο στο χυδαίο χιούμορ του δεν απογοητεύει το South Park: Snow Day. Οτιδήποτε άλλο αφορά τη gameplay κατεύθυνση του παιχνιδιού, είναι το λιγότερο ανέτοιμο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση