92 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εξερευνήστε ολόκληρο το Horizon Forbidden West, μαζί με μπόνους περιεχόμενο και το Burning Shores. To Burning Shores DLC περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο για το Horizon Forbidden West, μαζί με νέες ιστορίες, χαρακτήρες και εμπειρίες σε μια συγκλονιστική, αλλά κι επικίνδυνη νέα περιοχή.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Guerrilla
Πλατφόρμα:PC (2024), PS5
100
Κώστας Φάρκωνας (PC)
αθηνόραμα
2024-03-16
Μία επική περιπέτεια, δοσμένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ικανότερο φορμά που υπάρχει για τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα games, αυτό των προσωπικών υπολογιστών. PC gamers, χρειάζεται να πούμε περισσότερα;
100
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PC)
Psaddict.gr
2024-03-14
Ένα άρτιο PC Port όπου εκτοξεύει εύκολα το Horizon Forbidden West στο πάνθεον των πιο εντυπωσιακών τεχνικά παιχνιδιών των τελευταίων ετών, ενώ έρχεται και με ενσωματωμένο το DLC Burning Shores.
95
George Nterilas (PC)
CyprusGamer
2024-03-12
Το Horizon Forbidden West, δεν πρέπει να λήψει από την συλλογή σου και είναι ένας τίτλος ο οποίος είμαι σίγουρος πως θα μείνει για καιρό στην καρδιά σου, αγαπημένε PC Gamer.
90
Ilias Boutsis (PC)
Busted.gr
2024-03-10
Πρόκειται για ένα πολύ καλό port παιχνιδιού (περιλαμβάνει και το εξαιρετικό expansion Burning Shores) και η αγορά του προφανώς και αξίζει ειδικά αν δεν έχετε ασχοληθεί με τον εν λόγω τίτλο σε κάποια κονσόλα PS και φυσικά αν διαθέτετε ένα PC που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες.
90
Βασίλης Καμακάρης (PC)
Enternity.gr
2024-03-08
Το sequel ακόμα και με τις πτώσεις στο frame rate καταφέρνει να ξεπεράσει το Horizon Zero Dawn σε πολλαπλά επίπεδα.
90
Βαγγέλης Κομνής (PC)
IGN Greece
2024-03-06
Ένα άψογο port του Horizon Forbidden West Complete Edition στα PC που δίνει την ευκαιρία σε περισσότερους παίκτες να βιώσουν τη συναρπαστική περιπέτεια της Aloy.
90
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2024-03-04
Τεράστιο σε μέγεθος, με αρκετά καλή αφήγηση και πολύ διασκεδαστικό σύστημα μάχης, το Horizon Forbidden West είναι ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι της Sony που βρίσκει το δρόμο για τα PC μας.
80
Κωνσταντίνος Μπούρπουλας (PC)
SAVE THE GAME
2024-03-02
Η σταθερότητα του port είναι η ενδεδειγμένη και επιτρέπει στους παίκτες να εκβυθιστούν στον αρχέγονο μα συνάμα φουτουριστικό κόσμο του Horizon.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση