83 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ξεκίνησε τη μεγάλη σου περιπέτεια, Arisen! Η πολυαναμενόμενη συνέχεια μιας κλασικής περιπέτειας προσθέτει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης του χαρακτήρα σας, εξυπνότερους εχθρούς, ρεαλιστική προσομοίωση φυσικής και άλλες βελτιώσεις για να σας προσφέρει έναν πλούσιο, μαγευτικό κόσμο που μπορείτε να εξερευνήσετε ελεύθερα.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
90
Χρήστος Χατζησάββας
Enternity.gr
2024-03-20
Η εντύπωση που άφησε το Dragon's Dogma 2 είναι αναμφίβολα θετική. Αποτελεί ένα από τα δημιουργικότερα και πιο καλοφτιαγμένα action RPG της τελευταίας δεκαετίας, προσφέροντας κάτι που απλώς δεν υπάρχει στην αγορά.
90
Οδυσσέας Γιαννιώτης (PS5)
GameOver.gr
2024-03-18
Είναι ένας τίτλος που ξεδιπλώνει σταδιακά τους μηχανισμούς και το scope του, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον στη συνολικότερη αίσθηση περιπέτειας που συνθέτουν όλα τα επιμέρους στοιχεία του, με κάθε μεγάλο playthrough να μοιάζει με ένα ξεχωριστό chapter σε σχέση με το επόμενο.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Alttab
2024-03-16
Η επιστροφή του Arisen "ανεβάζει" το Dragon's Dogma 2 σε ένα διασκεδαστικό, εντυπωσιακό αν και ενίοτε αμφιλεγόμενο status. Όσοι απόλαυσαν τον πρώτο τίτλο τότε σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την συνέχεια, εφόσον φυσικά μπορούν να το υποστηρίξουν συστημικά.
85
Lev N. Myshkin (PS5)
game2.0
2024-03-14
Εάν θέλετε μια σκληροπυρηνική action-RPG περιπέτεια που δεν σας χαρίζεται πουθενά, το Dragon's Dogma 2 προτείνεται ανεπιφύλακτα – αρκεί να γνωρίζετε πού πάτε να μπλέξετε.
85
Ανδρέας Αγγελόπουλος
ggunews.gr
2024-03-12
Ήμουν σίγουρος για το πιο ευχάριστο combat του είδους, την καλύτερη εξερεύνηση by far, μια υπέροχη γκάμα εχθρών και μια μυστήρια ιστορία που θα μας μείνει αξέχαστη – τουλάχιστον μέχρι να πατήσουμε το κουμπί του new game+ γιατί δεν το χορταίνουμε!
80
Kiriakos Verros (PS5)
Busted.gr
2024-03-10
Ένα RPG παλαιάς κοπής που σίγουρα θα αρέσει στους περισσότερους.
80
Χριστίνα Νικολιδάκη (PS5)
IGN Greece
2024-03-08
Εντυπωσιακό και πλούσιο σε υλικό αλλά με μερικές τεχνικές δυσκολίες που δεν το αφήνουν να λάμψει. Αν του δώσουμε όμως λίγο καιρό να βελτιωθεί, ίσως μιλάμε για άλλο ένα αριστούργημα της Capcom.
80
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2024-03-06
Το Dragon's Dogma 2 θα ικανοποιήσει δίχως αμφιβολία τους λάτρεις το franchise, όμως θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπάνω και να ήταν ένα εξαιρετικό RPG που θα θυμόμασταν για πολλά χρόνια.
80
Αλέξανδρος Γκέκας (PC)
Ragequit.gr
2024-03-04
Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά με αρκετές ιδιοσυγκρασίες και προβλήματα απόδοσης. Οι φανς του πρώτου παιχνιδιού επενδύουν άφοβα, οι υπόλοιποι ίσως θα πρέπει να το σκεφτούν λίγο περισσότερο.
80
Θέμης Μπολτσής (PS5)
Unboxholics.com
2024-03-02
Ελάχιστα είναι τα παιχνίδια εκεί έξω που μοιάζουν στο Dragon's Dogma 2. Είναι ένα πραγματικά μοναδικό RPG, το οποίο περιγράφει τέλεια η λέξη «hardcore», όσο κλισέ και αν μοιάζει ο όρος πλέον.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση