70 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Λουιζιάνα, 1920. Ο θείος της Emily Hartwood εξαφανίζεται. Μαζί με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Edward Carnby ξεκινά ένα ταξίδι προς την Έπαυλη Derceto, καταφύγιο των πνευματικά ταραγμένων, όπου κάτι ελλοχεύει στις σκιές. Παίξε ως Edward Carnby ή ως Emily Hartwood, εξερεύνησε το περιβάλλον, αντιμετώπισε τέρατα και αποκάλυψε την ανατριχιαστική ιστορία της Έπαυλης Derceto.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Pieces Interactive
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
77
Παναγιώτης Μητράκης (PC)
Ragequit.gr
2024-03-20
Το ιστορικό πίσω από τα Alone in the Dark θυμίζει περίπτωση δασκάλου που ξεπεράστηκε από τους μαθητές του. Ακόμα κι έτσι, η τελευταία προσθήκη στην κλασική σειρά μπορεί να μη δείχνει το δρόμο πλέον, αλλά την επαναφέρει στο προσκήνιο με τρόπο που τιμά - μετά από αρκετά χρόνια - το βαρύ της όνομα.
75
John-el (PS5)
game2.0
2024-03-18
Το Alone in the Dark αποτελεί μια επιτυχημένη νέα αρχή για τη σειρά, υιοθετώντας τα καλύτερα στοιχεία των παιχνιδιών της συγκεκριμένης κατηγορίας. Παρά τις αδυναμίες του, είναι μια πολυδιάστατη περιπέτεια με ενδιαφέρουσα ιστορία, που συστήνεται αν σας αρέσουν τα survival horror.
75
Αλέξανδρος Μανδραβίλλης (PC)
Joystick
2024-03-16
Για 60€ δεν μπορώ να το προτείνω παρά μόνο στους λάτρες του Lovecraft και των horror, αλλά όταν πέσει στα 30-40 θα είναι μια πολύ καλή αγορά.
72
Λευτέρης Κλεώπας (PS5)
SAVE THE GAME
2024-03-14
Ένα πόνημα αγάπης για το παρελθόν του Alone in the Dark, που θα αγαπηθεί από κάποιους και θα απορριφθεί από κάποιους άλλους.
70
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2024-03-12
Μπορεί να μην είναι ένας τίτλος που θα σημαδεύσει τη γενιά αλλά είναι εμφανές από τις πρώτες στιγμές του ότι αναπτύχθηκε από την Pieces Interactive με αρκετή δόση από μεράκι, τόσο για το είδος των Survival Horrors που υπηρετεί όσο και για τον τίτλο που φέρει.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (PS5)
GameOver.gr
2024-03-10
Σαν σύνολο, η αναβίωση αυτού του διάσημου ονόματος έρχεται ως μία ευχάριστα γνώριμη survival horror συνταγή, που παραπέμπει στη χρυσή εποχή του είδους, των πρώτων Resident Evil, του Clock Tower, του Haunting Ground και πολλών άλλων.
70
Ερμής Δερβίσης (PS5)
GameWorld
2024-03-08
Το reboot του Alone in the Dark είναι σίγουρα καλύτερο από τις πιο πρόσφατες αποτυχίες της συγκεκριμένης σειράς, όμως από τα comebacks που έχουμε δει από Horror σειρές τα τελευταία χρόνια, είναι το πιο αδύναμο.
70
Βαγγέλης Κομνής
IGN Greece
2024-03-06
Το Alone in the Dark ανοίγει τον δρόμο για μια νέα εποχή στο franchise, προκαλώντας νοσταλγία σε ορισμένους και προσελκύοντας το ενδιαφέρον άλλων, αλλά δυστυχώς, δεν εκπληρώνει πλήρως τις προσδοκίες λόγω κάποιων αδυναμιών που υπάρχουν στο τελικό αποτέλεσμα.
65
Στυλιανός Αλμπανίδης
Enternity.gr
2024-03-04
Η Pieces Interactive έχει αυτογνωσία, θέτει εξαρχής τα όρια της και η αλήθεια είναι πως δεν απογοητεύει. Με σεβασμό στο πρωτότυπο υλικό καταφέρνει να εξιστορήσει τα γεγονότα της θρυλικής έπαυλης, πραγματοποιεί ολική αναδόμηση στον σχεδιασμό αλλά και στους μηχανισμούς του gameplay με στόχο να θέσει στερεές βάσεις για την αναβίωση του franchise.
60
Στράτος Χατζηνικολάου (PC)
Unboxholics.com
2024-03-02
Δηλώνω κάπως απογοητευμένος από το συνολικό αποτέλεσμα και θα το πρότεινα μόνο σε κάποια μείωση τιμής, διότι θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για να επενδύσετε τα χρήματά σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση