83 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα βικτοριανό steampunk RPG με κάρτες ταρό αντί για ζάρια. Διερευνήστε την εξαφάνιση των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας και αποκαλύψτε μια μυστηριώδη αίρεση. Παίξτε ως τρεις χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του δεξιότητες και κίνητρα. Προσαρμόστε τους χαρακτήρες σας μέσω των αφηγηματικών επιλογών και ξεκλειδώσετε νέες κάρτες ταρό.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Crimson Herring Studios
Πλατφόρμα:PC
90
Paris Liapis (PC)
GameFreniacs
2024-02-08
Το Sovereign Syndicate παρέχει μια ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία gaming. Η εξαιρετική γραφή του, η μοναδική του σκηνική τοποθέτηση και οι περίπλοκοι χαρακτήρες συνηγορούν σε μια εμπειρία που ξεπερνά τα τυπικά όρια των RPG.
80
elchrys (PC)
game2.0
2024-02-06
Διαρκεί περίπου 12 ώρες και εξελίσσεται ευχάριστα, με τους διαλόγους να μην είναι τόσο μακροσκελείς όσο του Disco και να μην κουράζουν όσους δεν έχουν αδυναμία στο διάβασμα. Ασχοληθείτε με το Sovereign Syndicate αν σας ενδιαφέρει αυτό που προσφέρει, όχι όμως αν ψάχνετε κάποιο «αντικατάστατο» του Disco Elysium γιατί θα απογοητευτείτε.
80
Νικόλαος Δανιηλίδης (PC)
Ragequit.gr
2024-02-04
Επιτυχημένη εφαρμογή της συνταγής του Disco Elysium σε ένα ατμοσφαιρικό setting. Η κατάληξη της ιστορίας θα έπρεπε να είναι λιγότερο βεβιασμένη και πιο συνεκτική για να προσφέρει μια πιο άρτια εμπειρία.
80
John K (PC)
Retro X Gamers
2024-02-02
Όσοι αναζητούν αυστηρά μια αφηγηματική περιπέτεια σε ένα εναλλακτικό steampunk βικτοριανό κόσμο μπορεί να την βρουν στο Sovereign Syndicate.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση