71 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έπειτα από ένα παράξενο περιστατικό, οι Phantom Thieves περιπλανώνται σε ένα αλλόκοτο βασίλειο όπου οι πολίτες του ζουν υπό τυραννική καταπίεση. Περιτριγυρισμένοι από μια στρατιωτική ομάδα, ονόματι Legionnaires, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν τρομερό κίνδυνο, ώσπου μια μυστηριώδης επαναστάτρια, με το όνομα Erina, τους σώζει και τους προσφέρει μια δελεαστική συμφωνία με αντάλλαγμα τη βοήθειά τους.

Είδος:Tactical RPG
Δημιουργός:Atlus
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
75
Τζίμης Γίγας (Switch)
Joystick
2024-02-10
Η νέα ιστορία είναι καλοδουλεμένη, επωφελούμενη από αξιόλογες φωνητικές ερμηνείες και όμορφες animation σκηνές. Ωστόσο, δεν είναι τα νέα χαρακτηριστικά που κρατούν πίσω το "Persona 5 Tactica", αλλά αυτά που έμειναν πίσω από την κύρια σειρά.
70
Γιάννης Αρχοντίδης
Enternity.gr
2024-02-08
Οι fans του Persona 5 σίγουρα θα ευχαριστηθούν άλλη μια καλή ιστορία με τους Phantom Thieves, αρκεί να έχουν ως προτεραιότητα το tactical combat και να μην περιμένουν την απόλυτη μαγεία και την πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων στην οποία τους έχει συνηθίσει η Atlus με το σύμπαν του Shin Megami Tensei.
70
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2024-02-06
Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι-φαινόμενο του είδους, αλλά δε θα περάσει και απαρατήρητο από τους λάτρεις του franchise.
70
Σπύρος Μπίρλης (PC)
SAVE THE GAME
2024-02-04
Το Persona 5 Tactica προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία γεμάτη χαρακτήρα και στυλ, στοιχεία συνώνυμα με το franchise. Ωστόσο, με την πρόκληση και τη βαθιά στρατηγική να απουσιάζει, το gameplay υποφέρει από την επανάληψη.
70
Κώστας Νικολούζος (PS5)
VG24.gr
2024-02-02
Στο τέλος, το παιχνίδι αποτελεί μία καλή πρόταση για τους νεοεισελθέντες στο είδος, προσφέροντας μία ακόμη δόση από Phantom Thieves και... μέχρι εκεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση