75 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Είστε η Yasna, μία υψηλά καταρτισμένη, οξυδερκής αστροβιολόγος. Έχοντας εμπλακεί σε έναν διαστημικό αγώνα, εσείς και το πλήρωμά σας καταλήγετε στον ανεξερεύνητο πλανήτη Regis III. Γρήγορα, όμως, το επιστημονικό ταξίδι μετατρέπεται σε μια αποστολή αναζήτησης των χαμένων συναδέλφων σας. Ακολουθήστε τα ίχνη τους, αλλά να ξέρετε ότι κάθε απόφασή σας μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στον κίνδυνο.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Starward Industries
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
90
Paris Liapis (PS5)
GameFreniacs
2023-11-10
Αγκαλιάστε το άγνωστο, εμβαθύνετε στα βάθη του Regis III και ξεκλειδώστε τα μυστήρια που σας περιμένουν στον συναρπαστικό κόσμο του The Invincible.
90
Spookygr
Retro X Gamers
2023-11-08
Το The Invincible καταφέρνει να προσελκύσει τους παίκτες σαν μια συναρπαστική αφηγηματική εμπειρία που προκαλεί σκέψεις και αξίζει τον κόπο.
75
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2023-11-06
Οι λάτρεις των αφηγηματικών παιχνιδιών μην το προσπεράσετε.
65
Θάνος Ψαρράς (PC)
Joystick
2023-11-04
Όταν τελειώσει κάποιος το The Invincible, όσες φορές και αν ταξιδέψει, θα έχει από την μία την αίσθηση της ολοκλήρωσης, αλλά από την άλλη θα τον γεμίσει σκέψεις. Αντίστοιχη εσωτερική μάχη γίνεται και στον τίτλο, μεταξύ των τεχνικών προβλημάτων και των περιορισμών των μηχανισμών του, ανεξαρτήτου είδους, με την ατελείωτη ομορφιά και ηχητική πανδαισία σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη ιστορία.
55
tELeStic (PS5)
game2.0
2023-11-02
Το The Invincible θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό adventure, έχοντας ως βάση ένα βιβλίο με πολύ χώρο για φιλοσοφική σκέψη και συζήτηση. Η σκηνοθετική επιλογή, όμως, αργών πλάνων τύπου Tarkovsky, Kubrick, Lynch κτλ καταλήγει σε μαρτύριο για τον παίκτη, ενώ καθιστά το παιχνίδι πραγματικά αυτό που λέει το είδος του: walking simulator.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση