65 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα ισομετρικό action-RPG που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα και διαθέτει έντονες souls-like μάχες. εξελιγμένη νοημοσύνη εχθρών, εκτενές skill tree, προαιρετικές αποστολές και co-op. Γίνετε master στο blocking και στο dodging, εξερευνήστε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο με αμέτρητες προκλήσεις και αντιμετωπίστε όχι μόνο ανθρώπους, αλλά και αιμοβόρα θηρία.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Dark Point Games
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
75
John-el (PS5)
game2.0
2023-11-10
Το Achilles: Legends Untold αποτελεί μια τίμια και εθιστική action-RPG περιπέτεια. Παρότι έχει κάποιες αδυναμίες που το κρατάνε πίσω, καμία τους δεν είναι αχίλλειος πτέρνα για το παιχνίδι. Αν είστε φαν του είδους το Achilles: Legends Untold αξίζει την προσοχή σας, ειδικά εφόσον διαθέτει και «άρωμα Ελλάδας».
70
Κωνσταντίνος Καλκάνης
Enternity.gr
2023-11-08
Σε γενικές γραμμές το Achilles: Legends Untold είναι μια πολύ ευχάριστη και σύντομη περιπέτεια, που θα δώσει μια ικανοποιητική δόση σε όσους πεθύμησαν τόσο το Diablo, όσο και αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα οικείο.
65
Νίκος Χατζίδης
IGN Greece
2023-11-06
Ένα ενδιαφέρον Action RPG με στοιχεία Soulslike, που παρά τα setbacks του, καταφέρνει να προσφέρει μια ευχάριστη και αυθεντική εμπειρία.
60
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2023-11-04
Το Achilles δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία low budget εκδοχή ενός Diablo, άνευ ξεχωριστών κλάσεων, με ένα παρωχημένο σύστημα αναβάθμισης (δεν χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό), με ελάχιστη ποικιλία εχθρών, σχεδόν κακογραμμένο σενάριο και το πλέον απλό και τυπικό gameplay.
55
Γιώργος Τανής (PC)
Joystick
2023-11-02
Η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού είναι παντελώς αδιάφορη και τα bosses του παιχνιδιού είναι npc με μεγαλύτερη μπάρα ενέργειας. Η Dark Point Games παρά τη φιλοδοξία της αποτυγχάνει σχεδόν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση