83 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βρισκόμαστε στο τέταρτο έτος της εποχής Keian (1651) κατά την περίοδο Edo. Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από το τέλος μιας αιματοβαμμένης εποχής και οι άνθρωποι απολαμβάνουν την ειρήνη και την ηρεμία. Όμως, μια μάχη μεταξύ επτά ζευγαριών Masters και Servants πρόκειται να ξεκινήσει, καθώς η τελετή του The Waxing Moon εκτυλίσσεται στις σκιές. Ο Miyamoto Iori, ένας νεαρός άνδρας στην Asakusa, θα βρεθεί μπλεγμένος στη βία του Πολέμου του Αγίου Δισκοπότηρου.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Omega Force
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Joystick
2023-10-08
Το Samurai/Remnant αποτελεί ένα RPG-έκπληξη που ανταποκρίνεται τόσο στους λάτρεις των Musou αλλά και εκείνους των πιο παραδοσιακών JRPG. Με περιεχόμενο που αγγίζει τις 100 ώρες και θεαματικές μάχες και σκηνικά, ο νέος τίτλος της Omega Force είναι σίγουρο πως θα μας εντυπωσιάσει.
80
Βασίλης Αλεξόπουλος (PC)
Gamelab.gr
2023-10-06
Το παιχνίδι πέρα από τα συστήματα μάχης που είναι άκρως επιβλητικά, διαθέτει απίστευτη μουσική κάλυψη που μας μεταφέρει απευθείας στην εποχή των Samurai. Άξιο αναφοράς είναι και το γραφικό περιβάλλον που στην κυριολεξία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καλοφτιαγμένο anime.
80
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2023-10-04
Το Fate/Samurai Remnant είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι του franchise και ένα από τα καλύτερα του είδους.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
Psholics.gr
2023-10-02
Παρόλο που το Fate/Samurai Remnant δε πρωτοτυπεί ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα, κάθε λεπτομέρεια του gameplay του είναι εξαιρετικά καλοσχεδιασμένη και προσεγμένη, και σε συνδυασμό με την άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία του, μετατρέπεται σε ένα must-play για όλους τους action RPG fans, ακόμη και αυτούς που δεν έχουν -ακόμη- κάποια επαφή με την Fate σειρά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση