68 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει στο Λονδίνο προκειμένου να παραδώσει έναν πίνακα για μια έκθεση, που δυστυχώς θα κλαπεί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Συνεργαστείτε για πρώτη φορά με τον αγαπημένο βοηθό του Πουαρό, τον Χέιστινγκς, και αποκαλύψτε ένα νέο μυστήριο. Εξερευνήστε την πρωτεύουσα, αναζητήστε στοιχεία, ανακρίνετε υπόπτους και μάρτυρες και ολοκληρώστε την έρευνα.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Blazing Griffin
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
78
Δημήτρης Θωμαδάκης (PS5)
gameslife!
2023-09-06
Αν και συγκριτικά με τη χρυσή εποχή των adventures, σίγουρα δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο immersion, με τα σημερινά δεδομένα είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες αυτού του genre που μπορείτε να παίξετε.
70
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (PS5)
GameOver.gr
2023-09-04
Παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι άψογο, παραμένει μια αξιέπαινη προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών που βασίζονται στα έργα της Αγκάθα Κρίστι, παρέχοντας μια εμπειρία που οι οπαδοί του Πουαρό και οι λάτρεις του μυστηρίου θα απολαύσουν αναμφίβολα.
55
Γεράκου Γιώτα (Switch)
IGN Greece
2023-09-02
Μια νέα περιπέτεια του Poirot σε μορφή deduction game με ωραία ιστορία και χαρακτήρες, που δεν καταφέρνουν όμως να κουβαλήσουν τα πιο μέτρια υπόλοιπα στοιχεία του τίτλου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση