93 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εξερεύνησε ξανά τη Hyrule, αλλά και τους ουρανούς της, στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Στο sequel του Breath of the Wild, ο Link καλείται να προστατεύσει για άλλη μια φορά το βασίλειο!

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
100
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2023-05-12
Ολοκληρώνοντας, αν μπορεί να είναι ποτέ ολοκληρωμένη η αναφορά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, που δεν έχεις την πολυτέλεια να ασχοληθείς μαζί του τουλάχιστον τρεις μήνες για να εκφράσεις άποψη, θα θέλαμε να πούμε ότι, μπορεί να μην ξέρουμε αν πρόκειται για τον κύκνειο άσμα του Nintendo Switch, είναι όμως ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία.
100
Braveheart1980 (Switch)
2023-05-10
Αποτελεί must-play τόσο για τους οπαδούς του Zelda όσο και για τους λάτρεις του gaming, καθώς αποδεικνύει το καινοτόμο πνεύμα και την αφοσίωση της ομάδας ανάπτυξης στην παράδοση μιας αξέχαστης περιπέτειας που θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τη σειρά και την ευρύτερη βιομηχανία παιχνιδιών.
95
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
2023-05-08
Ο κορυφαίος τίτλος του Nintendo Switch και ένα από τα καλύτερα Action-Adventures όλων των εποχών.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2023-05-06
Σίγουρα αποτελεί το παιχνίδι της χρονιάς αφού κατορθώνει να πάρει κάτι που υπάρχει ήδη, να το ενισχύσει και να μας πείσει πως εξερευνώντας το θα βρίσκουμε συνεχώς όλο και κάτι καινούργιο, αλλά είναι αμφίβολο αν είναι το "καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών".
90
XplayGR (Switch)
2023-05-04
Ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παιχνίδια της χρονιάς.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2023-05-02
Σε κάθε περίπτωση, ένα νέο ταξίδι πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα για πολλούς παίκτες εκεί έξω, με τα καλά του και με τα κακά του. Ευχόμαστε να βρείτε αρκετά από τα πρώτα και να περάσετε το ίδιο καλά, όπως και εμείς μέχρι στιγμής.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση