93 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο συναρπαστικός επαναπροσδιορισμός του πρωτοποριακού κλασικού παιχνιδιού δράσης τρόμου της Capcom που κυκλοφόρησε το 2005. Όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού παιχνιδιού έχουν αναβαθμιστεί για την τωρινή γενιά, από τα μοντέρνα γραφικά και τον χειρισμό, ως την ανανεωμένη ιστορία που μπορεί να αιφνιδιάσει ακόμα και τους πιο βετεράνους οπαδούς του αρχικού παιχνιδιού.

Είδος:Action, Survival Horror
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Xbox SeriesX|S
100
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2023-03-08
Είναι ένα τέλειο παιχνίδι, η καλύτερη και πιο πλήρης υλοποίηση της συνταγής του Resident Evil, προτείνεται σε όλον τον κόσμο ανεπιφύλακτα, είτε έχετε παίξει το παλιό είτε όχι, είτε έχετε παίξει άλλο παιχνίδι της σειράς είτε όχι.
95
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2023-03-06
Ακόμη και οι βετεράνοι του παιχνιδιού θα βρεθούν προ πολλών εκπλήξεων, με ολόκληρες επανασχεδιασμένες περιοχές, νέους γρίφους, ακόμη και μικρά side quests να έχουν προστεθεί σε ένα ήδη εξαιρετικό σύνολο. Είναι ένα 20ωρο roller coaster, με υποδειγματικό ρυθμό και εν κατακλείδι, ένα φοβερό videogame.
95
Σάκης Καρπάς (PS5)
2023-03-04
Το Resident Evil 4 Remake είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα καλύτερα remakes που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και από τις περιπτώσεις που βοήθησαν να αναδειχθεί ακόμη και στους πιο δύσπιστους (ναι, για εμένα μιλάω) το μεγαλείο του πονήματος του Sinji Mikami και της τότε χρυσής ομάδας του.
80
Παναγιώτης Πετρόπουλος (PS5, Xbox SeriesX)
2023-03-02
Το Resident Evil 4 Remake είναι πιστό στο original, διορθώνοντας λάθη των προκατόχων του, δίχως όμως να είναι και αψεγάδιαστο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση