87 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Octopath Traveler II ανεβάζει τα HD-2D γραφικά της σειράς, μια συγχώνευση ρετρό pixel art και 3DCG, σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Στον κόσμο της Solistia, οκτώ νέοι ταξιδιώτες επιχειρούν να μπουν σε μια συναρπαστική νέα εποχή. Πού θα πάτε; Τι θα κάνετε; Ποια ιστορία θα ζωντανέψετε; Κάθε μονοπάτι είναι δικό σας. Ξεκινήστε μια δική σας περιπέτεια.

Είδος:JRPG
Δημιουργός:Square Enix, Acquire
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch
90
Μάριος Πέτρου (PS4, PS5)
2023-03-08
Το Octopath Traveler II είναι ένα εξαιρετικό 2D JRPG, το οποίο καταφέρνει και βαδίζει πιο μπροστά από το πρώτο. Όλοι οι χαρακτήρες είναι αξιαγάπητοι με γλυκές ιστορίες, ασχέτως που δεν ξεφεύγουν απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει.
88
Λευτέρης Κλεώπας (PS5)
2023-03-06
Μη σας ξεγελάει το χαριτωμένο pixel art περιτύλιγμα του παιχνιδιού, γιατί είναι μία μεγάλη περιπέτεια με εξαιρετική αφήγηση και ιστορία. Το Octopath Traveler II είναι ένα από τα πιο απολαυστικά JRPG's και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε παλιούς, άλλα και σε νέους παίκτες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το genre.
85
Γιάννης Αρχοντίδης (PS5)
2023-03-04
Τα ελάχιστα μειονεκτήματά του δεν είναι αρκετά για να χαλάσουν την εξαιρετική εμπειρία που θα σας προσφέρει. Εμείς, σαν fans του franchise, δεν μπορούμε να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί σε κάποιον πιθανό μελλοντικό τίτλο.
85
Αλέξανδρος Γκέκας (PC)
2023-03-02
Ένα ακόμα βήμα μπροστά για την σειρά που πλέον ανήκει δικαιωματικά στο γκρουπ των πιο ποιοτικών σύγχρονων jRPGs.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση