79 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
7.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αναλάβετε το ρόλο του Alear, του Divine Dragon, ο οποίος ξυπνά χίλια χρόνια μετά τον πόλεμο χωρίς να θυμάται το παρελθόν του. Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα στα όπλα και πολεμήστε μαζί με τους συμμάχους σας σε tactical RPG μάχες για να αποτρέψετε την ανάσταση του Fell Dragon. Γνωρίστε διάφορους συμμάχους και εχθρούς σε κάθε έθνος, ανακαλύψτε τα Emblems που κατοικούν μέσα στα δαχτυλίδια και εμβαθύνετε τους δεσμούς τους καθώς πολεμάτε για την προστασία του κόσμου.

Είδος:Tactical RPG
Δημιουργός:Intelligent Systems
Πλατφόρμα:Switch
90
Lefkos Savvides (Switch)
CyprusGamer
2023-01-20
Αν σας αρέσουν τα Strategy RPGs, ή είστε θαυμαστές των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς (πρo Three Houses) δεν μπορείτε να πάτε λάθος με το Engage.Είναι ένα όμορφο πακέτο, πλούσιο σε ουσιώδες ώρες άπταιστου στρατηγικού gameplay.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2023-01-18
Το Fire Emblem Engage είναι η επιστροφή της Intelligent Systems στις ρίζες της σειράς. Μια ελαφριά ιστορία που θυσιάζεται για ένα εκπληκτικό και επιβραβευτικό σύστημα μάχης και μια εμφάνιση που ξεφεύγει από την σοβαρότητα και το σκοτάδι του προκατόχου του και αλλάζει σε κάτι πιο χρωματιστό και ευχάριστο.
85
vassilis_pap (Switch)
ninty.gr
2023-01-16
Καλογυαλισμένο και απόλυτα σύγχρονο σε όλα τα επιμέρους θέματα αποτελεί έναν τίτλο που θα ικανοποιήσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νεότερους παίκτες, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στην σειρά.
80
Έκτωρ Αποστολόπουλος (Switch)
Enternity.gr
2023-01-14
Το Fire Emblem Engage προσφέρει την πατροπαράδοτη εμπειρία της σειράς που είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχε σε αυτή τη μορφή και που δεν ξέραμε ότι τελικά την χρειαζόμασταν τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2023-01-12
Το Fire Emblem: Engage μας άφησε, εν τέλει, μια γλυκιά αίσθηση, αν και περιμένουμε να δούμε έναν μελλοντικό τίτλο της σειράς που θα δώσει το κάτι παραπάνω, αυτό που θα μεταμορφώσει τη συνολική μας εμπειρία από ένα απλώς καλό παιχνίδι, σε ένα αριστούργημα.
80
Αλέξανδρος Βουρής (Switch)
IGN Greece
2023-01-10
Ένας τίτλος που τιμά την κληρονομιά της σειράς και στέκεται ισάξια ανάμεσα στους τιτάνες της.
80
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
VG24.gr
2023-01-08
Αν εξαιρέσουμε το ανώριμο της κεντρικής ιστορίας και πολλών εκ των χαρακτήρων το Fire Emblem Engage αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τακτικής και γενικά έναν ακόμη πολύ καλό τίτλο για το Nintendo Switch.
75
Σπύρος Μπίρλης (Switch)
SAVE THE GAME
2023-01-06
Η μετριότητα της ιστορίας και των χαρακτήρων δεν εμποδίζει το εξαιρετικό gameplay του Fire Emblem Engage από το να λάμψει.
70
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
Nintenders
2023-01-04
Το Engage κατάφερε να αφήσει πίσω πολλά βαρετά στοιχεία του προκατόχου του και να γίνει πιο στρατηγικό. Στην πορεία έχασε όμως την ευκαιρία να έχει μια καλύτερη πλοκή.
60
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2023-01-02
Αυτή η τόσο στέρεη βάση του βασικού του gameplay σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματά του σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα, μετατρέπουν τελικά το Engage σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση