72 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια σκοτεινή απειλή κατατρώει την Παλιά Δύση. Solo ή Co-op, πολέμησε με στυλ σε άγρια, εκρηκτική μάχη ενάντια σε αιμοδιψή τέρατα. Εξάλειψε τις ορδές των βρικόλακων με το αστραπιαίο γάντι σου και γίνε υπερήρωας της Άγριας Δύσης.

Είδος:Action, Adventure, TPS
Δημιουργός:Flying Wild Hog
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
Γιάννης Σαμουήλ (PC)
2022-11-20
Ίσως να είναι ένα από τα καλυτέρα fast paced hack n shlash παιχνίδια που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Απόλαυσα το κάθε λεπτό που έπαιξα και πραγματικά όσο προχωρούσα το παιχνίδι γινόταν ακόμα καλύτερο.
80
Στρατής Ζουμπουλιάς
2022-11-18
Προσφέρει απλόχερα μια χορταστική εμπειρία από τη μάχη του και σας καλεί να δοκιμάσετε όλα τα δυνατά combos για να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας. Είναι μια ιδανική plug n play επιλογή που θα σας ανταμείψει!
75
Γιάννης Βουγαζιανός
2022-11-16
Το Evil West αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια της χρονιάς, ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα σε αρκετές από τις πτυχές του.
75
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2022-11-14
Μπορεί να μην πρόκειται σε καμία περίπτωση περί αριστουργήματος, το Evil West όμως ξέρει ακριβώς τι είναι και ενστερνίζεται πλήρως τις αρετές του
75
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
2022-11-12
Ένα action παιχνίδι παλαιάς κοπής, επιδεικτικά "ανεγκέφαλο", αλλά εξίσου διασκεδαστικό, ενδείκνυται για τους φίλους τους είδους.
72
Ερμής Δερβίσης (PS5)
2022-11-10
Μία αιματηρή, διασκεδαστική, αλλά προβλέψιμη περιπέτεια.
70
George Nterilas (PC)
2022-11-08
Το Evil West, είναι ένας βαθιά διασκεδαστικό παιχνίδι με μία υπέροχη μάχη. Δεν πρωτοπορεί, ούτε φέρνει κάτι το νέο, αλλά διάολε τα vibes από το παρελθόν είναι πολλά. Ένα παιχνίδι που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα και δε παρέα με έναν φίλο σας.
70
Άκης Μαύρος (PS5)
2022-11-06
Tο Evil West καταφέρνει με το -απλό μεν, αλλά πολύ στιβαρό- σύστημα μάχης του και το πολύ ενδιαφέρον setting του, να κρατήσει τον παίκτη μέχρι το τέλος και να προσφέρει δέκα ώρες ασταμάτητης δράσης, στις οποίες θα μπορέσει να σας συντροφεύσει (λόγω της πλήρης online co-op υποστήριξης) και κάποιος φίλος σας.
70
Λεωνίδας Πάτρας (PS5)
2022-11-04
Αν σας κερδίζει το setting των βαμπίρ στην Άγρια Δύση και είστε προετοιμασμένοι για ένα μικρότερου budget παιχνίδι, τότε το Evil West αξίζει την προσοχή σας. Το καλοφτιαγμένο σύστημα μάχης μαζί με τα ατμοσφαιρικά εικαστικά, θα σας προσφέρουν μια καλή εμπειρία, κυρίως με την κατάλληλη παρέα και στην κατάλληλη τιμή.
60
Θέμης Μπολτσής (Xbox SeriesX)
2022-11-02
Αν σας αρέσουν τα fast-paced melee combat παιχνίδια ή αν σας ψήνει η B-movie αισθητική και θέλετε κάτι άμυαλο, σίγουρα θα περάσετε καλά. Αν από την άλλη αν ψάχνετε κάτι περισσότερο, καλύτερα να επενδύσετε αλλού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση