76 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που τους προσκαλεί σε ένα ξενοδοχείο αντίγραφο του περιβόητου murder castle του μανιακού δολοφόνου HH Homes. Αλλά αμέσως μετά την άφιξή τους ανακαλύπτουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί, ακόμη και τους χειραγωγεί, και η ζωή τους βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Supermassive Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
John-el (PS5)
2022-12-14
Με διάρκεια γύρω στις 8 ώρες και πολλαπλά τέλη (συν το γνωστό local/online multiplayer), το The Devil in Me είναι μια δυνατή περιπέτεια τρόμου, με πολλές καλές και έντονες στιγμές, αλλά και αδυναμίες. Αν είστε φαν της σειράς Dark Pictures, σίγουρα θα απολαύσετε αυτή τη «βόλτα» στο σκοτεινό ξενοδοχείο του τρόμου.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PS5)
2022-12-12
Αν και υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, το The Devil in Me δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο horror και ένα ιδανικό τελευταίο επεισόδιο για την πρώτη σεζόν του Dark Pictures Anthology που είναι σε θέση να δημιουργήσει προσδοκίες για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν.
80
Παντελής Δασκαλέλος
2022-12-10
Το 2ο καλύτερο κεφάλαιο της ανθολογίας της Supermassive Games υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία τρόμου και αγωνίας, αναβιώνοντας το φρικιαστικό καλλιτεχνικό έργο του πρώτου Αμερικανού serial killer.
75
George Nterilas (PC)
2022-12-08
Τo Τhe Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, φέρνει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, και κλείνει όπως πρέπει την πρώτη σεζόν.
75
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2022-12-06
Το The Devil in Me δεν εκτοξεύει την ανθολογία, καταφέρνει όμως να κρατήσει ένα καλό επίπεδο, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε μία σωστή βάση για τη συνέχεια.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2022-12-04
Το setting είναι εξαιρετικό, το gameplay απροσδόκητα ανανεωμένο και, σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια ακόμα αξιόλογη προσθήκη στη σειρά, η οποία δείχνει και τον δρόμο για το μέλλον.
68
Κωνσταντίνος Μπούρπουλας (PC)
2022-12-02
Το The Devil In Me είχε προοπτικές να είναι πολλά παραπάνω από ένα horror game με χαμένο potential. Ωστόσο, στέκεται στα πόδια του και προσφέρει ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα για τους λάτρεις του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση