69 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τα νεότερα κεφάλαια της σειράς Pokémon, κάνουν ένα νέο εξελικτικό βήμα, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε ελεύθερα έναν πλούσιο ανοιχτό κόσμο. Ζήστε την αληθινή χαρά της σειράς Pokémon - να πολεμάτε ενάντια σε άγρια Pokémon για να τα πιάσετε - τώρα σε ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που μπορούν να απολαύσουν παίκτες κάθε ηλικίας.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
80
Lefkos Savvides (Switch)
2022-11-20
Αν εξαιρέσουμε τα τεχνικά προβλήματα, η Scarlet και η Violet είναι ένα καταπληκτικό entry στη σειρά, και μπορούν να θεωρηθούν τα καλύτερα παιχνίδια Pokemon που έχουν βγει.
80
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
2022-11-18
Ο πιο δύσκολος βαθμός που έχω βάλει. Απo τα καλύτερα Pokemon παιχνίδια αλλά μέτριο ανάμεσα σε αντίστοιχα του είδους. Τέρμα διασκεδαστικό και εθιστικό αλλά με ελλείψεις
78
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
2022-11-16
Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Pokémon Scarlet & Violet δυστυχώς αποσυντονίζεται από τα σοβαρά τεχνικά τους προβλήματα.
74
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
2022-11-14
Σαν αποτέλεσμα, τα Scarlet/Violet μας άφησαν με την εντύπωση του ανολοκλήρωτου – στην κατάσταση δεν είναι εύκολο να ευχαριστηθεί κάποιος τις καλοδεχούμενες αλλαγές του gameplay. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει η Game Freak να περισώσει κάπως την κατάσταση, ενδεχομένως με τη διάθεση ενός ογκώδους hotfix/patch που θα διορθώσει τα αναρίθμητα τεχνικά προβλήματα.
70
Νίκη Μπουντούρη (Switch)
2022-11-12
Εν κατακλείδι τα παιχνίδια Pokémon Scarlet & Violet είναι αναμφίβολα ένας τίτλος με πολλές προκλήσεις και μέρη για να εξερευνήσεις, που θα σε κρατήσει απασχολημένο για ώρες και θα σε κάνει να νιώσεις πάλι παιδί.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-11-10
Το χρυσωρυχείο της ιαπωνικής εταιρείας συνεχίζει να μη στερεύει με νέα πλάσματα να κάνουν την εμφάνισή τους και νέο περιεχόμενο να εμπλουτίζει μια γνωριμία και διασκεδαστική εμπειρία. Η ευπρόσδεκτη προσθήκη του online στιγματίζεται από θέματα στην απόδοση και εφιαλτικά glitches που αποσπούν από την συνολική εμπειρία.
70
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2022-11-08
Ήθελε πιστεύω ένα καλύτερο «γυάλισμα» από τη Nintendo όσον αφορά τα τεχνικά του. Ωστόσο, αν λατρεύετε τη σειρά ή αν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα Pokémon παιχνίδι στο Switch σας, τότε να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει ένας παράδεισος γεμάτος νοσταλγία και παιδικότητα...
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (Switch)
2022-11-06
Το Pokémon Scarlet/Violet είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον.
50
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2022-11-04
Καταλήγουμε να έχουμε στα χέρια μας δύο τίτλους που θα μπορούσαν να έχουν κάνει τη διαφορά από άποψη περιεχομένου, αλλά στο τέλος καταφέρνουν να κουράζουν και να απογοητεύουν τον παίκτη που θα επενδύσει χρόνο και χρήματα.
50
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2022-11-02
Τα καινούργια Pokémon μοιάζουν να υπάρχουν μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η αλλαγή από τη μια γενιά στην άλλη, ενώ οι τρεις διαφορετικές ιστορίες που περιέχονται, αν και καλές, αποτυγχάνουν να αφήσουν (έστω και συλλογικά) το δικό τους στίγμα στο πάνθεον του franchise.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση