80 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Temtem είναι μια online περιπέτεια συλλογής πλασμάτων για πολλούς παίκτες. Αναζητήστε την περιπέτεια στο υπέροχο Airborne Archipelago μαζί με την ομάδα Temtem σας. Πιάστε κάθε Temtem, πολεμήστε άλλους δαμαστές, προσαρμόστε το σπίτι σας, μπείτε στην περιπέτεια ενός φίλου ή εξερευνήστε τον δυναμικό διαδικτυακό κόσμο.

Είδος:MMORPG
Δημιουργός:Crema
Πλατφόρμα:PC, PS5, Switch, Xbox SeriesX|S
85
Γιάννης Αρχοντίδης (PS5)
2022-09-16
Το παιχνίδι ξεπέρασε κατά πάρα πολύ τις προσδοκίες μας. Είναι ξεκάθαρο πως η Crema έχει αναπτύξει έναν υπερπλήρη και φανταστικό τίτλο ο οποίος δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή ενός fan του είδους.
82
MasterV (Switch)
2022-09-14
Θα προσφέρει πάρα πολλές ώρες ενασχόλησης για τους λάτρεις και, παρόλα τα παράπονά μας, θα λέγαμε πως απολαύσαμε ιδιαίτερα το χρόνο που περάσαμε στον ψηφιακό κόσμο του Temtem.
80
Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου (PC)
2022-09-12
Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και στέκεται επάξια δίπλα σε οποιοδήποτέ Pokémon παιχνίδι εκεί έξω, τουλάχιστον στα μάτια μου. Αν θέλετε ένα Pokémon clone στο PC, τότε το Temtem είναι ότι πρέπει για να περνάτε χαλαρά τον χρόνο σας!
80
Άκης Μαύρος (PS5)
2022-09-10
Οι φίλοι των Pokemon σίγουρα θα το λατρέψουν και θα βρουν πολλούς λόγους να το αγαπήσουν ενώ οι κάτοχοι του PlayStation 5 μπορούν πλέον να απολαύσουν στην κονσόλα τους την δυνατότητα να μεγαλώνεις, να εκπαιδεύεις τέρατα και να φτάνεις στην κορυφή με αυτά.
80
Άρης Φουρναράκης (PC)
2022-09-08
Εκ πρώτης όψεως το Temtem τικάρει όλα τα κουτάκια όσων παίζουμε Pokemon όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρει ό,τι ζητάει ο μέσος αλλά και ο hardcore χρήστης, σίγουρα όμως θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν τα τέρατα, τις αδυναμίες τους αλλά και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει στο είδος η Crema.
80
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς (PS5)
2022-09-06
Αν η Crema συνεχίσει να το υποστηρίζει με νέα Temtems και quests θα αποτελέσει το όνειρο κάθε fan, που θα ήθελε να δει ένα μεγάλης κλίμακας παιχνίδι Pokemon και να αναλάβει την πρόκληση να γίνει ο καλύτερος όλων!
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-09-04
Για άλλη μια φορά, το να πιάνεις και να καταγράφεις φανταστικά πλάσματα παραμένει ελκυστικό και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν το κάτι μαγευτικό. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα τόσο στην απόδοση όσο και στον χειρισμό, τουλάχιστον σε επίπεδο User Interface, κάνουν την έκδοση του Switch μια λιγότερο καλή επιλογή.
74
Ιωάννης Μαρκαντώνης (PC)
2022-09-02
Μία ακόμα αντιγραφή των Pokemon, αλλά σε περισσότερα format.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση