79 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Temtem είναι μια online περιπέτεια συλλογής πλασμάτων για πολλούς παίκτες. Αναζητήστε την περιπέτεια στο υπέροχο Airborne Archipelago μαζί με την ομάδα Temtem σας. Πιάστε κάθε Temtem, πολεμήστε άλλους δαμαστές, προσαρμόστε το σπίτι σας, μπείτε στην περιπέτεια ενός φίλου ή εξερευνήστε τον δυναμικό διαδικτυακό κόσμο.

Είδος:MMORPG
Δημιουργός:Crema
Πλατφόρμα:PC, PS5, Switch, Xbox SeriesX|S
80
Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου (PC)
2022-09-10
Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και στέκεται επάξια δίπλα σε οποιοδήποτέ Pokémon παιχνίδι εκεί έξω, τουλάχιστον στα μάτια μου. Αν θέλετε ένα Pokémon clone στο PC, τότε το Temtem είναι ότι πρέπει για να περνάτε χαλαρά τον χρόνο σας!
80
Άκης Μαύρος (PS5)
2022-09-08
Οι φίλοι των Pokemon σίγουρα θα το λατρέψουν και θα βρουν πολλούς λόγους να το αγαπήσουν ενώ οι κάτοχοι του PlayStation 5 μπορούν πλέον να απολαύσουν στην κονσόλα τους την δυνατότητα να μεγαλώνεις, να εκπαιδεύεις τέρατα και να φτάνεις στην κορυφή με αυτά.
80
Άρης Φουρναράκης (PC)
2022-09-06
Εκ πρώτης όψεως το Temtem τικάρει όλα τα κουτάκια όσων παίζουμε Pokemon όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρει ό,τι ζητάει ο μέσος αλλά και ο hardcore χρήστης, σίγουρα όμως θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν τα τέρατα, τις αδυναμίες τους αλλά και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει στο είδος η Crema.
80
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς (PS5)
2022-09-04
Αν η Crema συνεχίσει να το υποστηρίζει με νέα Temtems και quests θα αποτελέσει το όνειρο κάθε fan, που θα ήθελε να δει ένα μεγάλης κλίμακας παιχνίδι Pokemon και να αναλάβει την πρόκληση να γίνει ο καλύτερος όλων!
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-09-02
Για άλλη μια φορά, το να πιάνεις και να καταγράφεις φανταστικά πλάσματα παραμένει ελκυστικό και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν το κάτι μαγευτικό. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα τόσο στην απόδοση όσο και στον χειρισμό, τουλάχιστον σε επίπεδο User Interface, κάνουν την έκδοση του Switch μια λιγότερο καλή επιλογή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση