83 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπες στα Splatlands, μια καμένη από τον ήλιο έρημο που κατοικείται από σκληραγωγημένα Inklings και Octolings. Το Splatsville, η πόλη του χάους, είναι η καρδιά αυτής της σκονισμένης ερημιάς. Χρησιμοποίησε καινούριες κινήσεις και ευφάνταστα όπλα για να γεμίσεις καινούριες πίστες με το χρώμα σου. Παίξε συνεργατικά ή ανταγωνιστικά με έως 8 άτομα και κατέκτησε την μεγαλύτερη περιοχή για να νικήσεις.

Είδος:Shooter
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
91
Inspyrouation (Switch)
2022-09-12
Το Splatoon 3 είναι ένα ευχάριστο, competitive Game, με το οποίο μπορούν να περάσουν καλά διάφορων ειδών gamers. Όσον αφορά το Gameplay, το βρήκαμε πολύ ανανεωμένο, με πολύ περισσότερο content και customization.
85
Nick the Splatoon Fanboy (Switch)
2022-09-10
Αν και τα παιχνίδια Splatoon δεν είναι φτιαγμένα σαν Story-based, έχουν αποδείξει (ειδικά μετά το Octo Expansion) ότι μπορούν να παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον, συγκινητικό και καθηλωτικό. Το Return of the Mammalians ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και πριν το DLC του Splatoon 3, είναι σίγουρα το καλύτερο Story Mode και από τα τρία παιχνίδια.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2022-09-08
Το Splatoon 3 είναι ένας τίτλος αρκετά διασκεδαστικός, ικανός να προσφέρει πολλές και όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης μιας νέας περιοχής και αρκετών εθιστικών μαχών...κάτι που εξακολουθούμε να βιώνουμε όμως με τον προκάτοχό του – και που μάλλον θα συνεχίσουμε για λίγο καιρό ακόμα.
80
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2022-09-06
Η συνέχεια του Splatoon έφτασε, μαζί με νέα όπλα, περισσότερα μόνιμα game modes και οπτικές βελτιώσεις που καθιστούν τον τίτλο σχεδόν άριστο.
80
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
2022-09-04
Στηριζόμενο στα προσχέδια των προηγούμενων παιχνιδιών, το Splatoon 3 θα χρωματίσει ευχάριστα τις online (και όχι μόνο) εμπειρίες παικτών κάθε ηλικίας.
80
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2022-09-02
Μια εμπλουτισμένη, ραφιναρισμένη εκδοχή των προηγούμενων, μια τελειοποίηση των ιδεών που εισήχθησαν από την σειρά μέχρι το δεύτερο κεφάλαιο και όχι μια απόπειρα για ανατροπή ή -έστω μικρό- επαναπροσδιορισμό. Από τη μία λοιπόν, μιλάμε για το καλύτερο -με άνεση- Splatoon μέχρι σήμερα, από την άλλη, αν έχετε δοκιμάσει την σειρά και δεν σας έχει πείσει, δεν υπάρχει κάτι εδώ που θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση