68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βασιζόμενο στο σύστημα του All Star Battle του 2014, το JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R ανανεώνει την εμπειρία του παιχνιδιού με προσαρμογές στον ρυθμό της μάχης και με την προσθήκη hit stops και jump dashes. Με νέες ηχογραφήσεις από τους ηθοποιούς του 6ου Μέρους της σειράς, αποδίδεται η πλήρης ατμόσφαιρα του παγκόσμια αγαπημένου άνιμε. Τόσο οι φαν του πρωτότυπου All Star Battle, όσο και οι νεοφερμένοι στο παιχνίδι, θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:CyberConnect2 Co. Ltd
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-09-08
Με ένα εκτενές roster διαφορετικών χαρακτήρων, ιδιαίτερα movesets, ενδιαφέροντα offline modes και μπόλικα στυλιστικά unlockables θα μπορούσαμε άνετα να το προτείνουμε. Ωστόσο, ορισμένοι μηχανισμοί στο σύστημα μάχης και το ανυπόφορο online ίσως "σκοτώσουν" γρηγορότερα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
70
Μάριος Πέτρου (PS5)
2022-09-06
Εάν είστε λάτρεις των JoJo προσεγγίστε άφοβα μόλις γίνει πτώση τιμής, αλλιώς καλύτερα να αποφύγετε τον τίτλο.
70
Μάρκος Ασκανιάν (PS5)
2022-09-04
Εάν είστε λάτρεις των JoJo games θα διασκεδάσετε, βλέποντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες πιο φρέσκους από ποτέ. Οι υπόλοιποι θα αναρωτηθείτε: "Τι συμβαίνει τέλος πάντων;"
60
Ilias Boutsis (PS5)
2022-09-02
Έχει πολλά αρνητικά στοιχεία και δυσκολεύομαι να προτείνω την αγορά του σε full price. Ναι μεν έχει τεράστιο roster αλλά χάνει αρκετά από το online mode του και από τους μέτριους μηχανισμούς του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση