69 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βασιζόμενο στο σύστημα του All Star Battle του 2014, το JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R ανανεώνει την εμπειρία του παιχνιδιού με προσαρμογές στον ρυθμό της μάχης και με την προσθήκη hit stops και jump dashes. Με νέες ηχογραφήσεις από τους ηθοποιούς του 6ου Μέρους της σειράς, αποδίδεται η πλήρης ατμόσφαιρα του παγκόσμια αγαπημένου άνιμε. Τόσο οι φαν του πρωτότυπου All Star Battle, όσο και οι νεοφερμένοι στο παιχνίδι, θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:CyberConnect2 Co. Ltd
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
73
Αλέξανδρος Κοτροκόης (Switch)
IGN Greece
2022-10-16
Οι οπαδοί του JoJo θεωρούμε πως θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις συναντήσεις τόσων πρωταγωνιστών, αν και πιστεύουμε πως ένα story mode θα ανέβαζε τον τίτλο περισσότερο, προσφέροντας επιπλέον ποικιλία.
70
Χρήστος Χατζησάββας
Enternity.gr
2022-10-14
Αν δεν είναι γνώστης της σειράς, ίσως το τόσο μεγάλο ρόστερ και η έλλειψη ιστορίας να μπερδέψουν λίγο, αλλά σίγουρα διαθέτει περισσή φινέτσα και στυλ για να προσελκύσει ακόμη και τους αμύητους. Για εκείνους που ακολουθούν τη σειρά, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να παίξουν με τους κυριότερους χαρακτήρες του JoJo's Bizarre Adventure, αναβιώνοντας αξέχαστες στιγμές.
70
Σταύρος Λιναρδάκος (PS5)
GameOver.gr
2022-10-12
Είναι ένας τίτλος που θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς, ωστόσο το προβληματικό του online και η απουσία μιας εισαγωγής, δύσκολα θα προσεγγίσει το κοινό που θέλει να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το συγκεκριμένο σύμπαν.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2022-10-10
Με ένα εκτενές roster διαφορετικών χαρακτήρων, ιδιαίτερα movesets, ενδιαφέροντα offline modes και μπόλικα στυλιστικά unlockables θα μπορούσαμε άνετα να το προτείνουμε. Ωστόσο, ορισμένοι μηχανισμοί στο σύστημα μάχης και το ανυπόφορο online ίσως "σκοτώσουν" γρηγορότερα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
70
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2022-10-08
Εάν είστε λάτρεις των JoJo προσεγγίστε άφοβα μόλις γίνει πτώση τιμής, αλλιώς καλύτερα να αποφύγετε τον τίτλο.
70
Μάρκος Ασκανιάν (PS5)
SAVE THE GAME
2022-10-06
Εάν είστε λάτρεις των JoJo games θα διασκεδάσετε, βλέποντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες πιο φρέσκους από ποτέ. Οι υπόλοιποι θα αναρωτηθείτε: "Τι συμβαίνει τέλος πάντων;"
70
Στάμος Μιχελλαράκης (PS4)
VG24.gr
2022-10-04
ν και δεν προσφέρει πολλά νέα στοιχεία στον τομέα του remaster, το Jojo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R διαθέτει μερικές νέες ιδέες και 10 νέους χαρακτήρες (με επιπλέον να καταφθάνουν ως DLC) για πολλές ώρες διασκέδασης με φίλους.
60
Ilias Boutsis (PS5)
Busted.gr
2022-10-02
Έχει πολλά αρνητικά στοιχεία και δυσκολεύομαι να προτείνω την αγορά του σε full price. Ναι μεν έχει τεράστιο roster αλλά χάνει αρκετά από το online mode του και από τους μέτριους μηχανισμούς του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση