85 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
9.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πάρτε το ρόλο ενός δαιμονισμένου αρνιού που σώθηκε από τον αφανισμό από έναν άγνωστο, και πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος του δημιουργώντας πιστούς ακόλουθους στο όνομα του αγνώστου. Ξεκινήστε τη δική σας αίρεση σε μια χώρα γεμάτη με ψευδοπροφήτες, καθώς κινείστε σε διάφορες και μυστηριώδεις περιοχές για να δημιουργήσετε μια πιστή κοινότητα και να διαδώσετε τον Λόγο σας, ώστε να γίνετε στο τέλος η μόνη αληθινή λατρεία.

Είδος:Roguelike, Simulation
Δημιουργός:Massive Monster
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
John-el (PS5)
2022-08-20
Το Cult of the Lamb είναι η μεγάλη έκπληξη του 2022. Με διάρκεια 10+ ώρες και ελκυστική τιμή, σας βάζει να συνοδέψετε ένα αιμοδιψές πρόβατο σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια, παρασύροντάς σας στην παρανοϊκή και αιρετική τρέλα του. "Ασπαστείτε" το και δεν θα το μετανιώσετε.
90
Paris Liapis (PC)
2022-08-18
Το Cult of the Lamb είναι μια διασκεδαστική και αξιόλογη εμπειρία. Αν και είναι πολύ σύντομο, η δημιουργία μιας αίρεσης με έμβλημα ένα αγαπημένο ζώο, η σταυροφορία σε καταπράσινα περιβάλλοντα, η τέχνη και η μουσική του είναι ένα τέλειο καταφύγιο για το Σαββατοκύριακο.
88
Αργυρώ Σουμπάκα (PC)
2022-08-16
Ένα εξαιρετικό roguelite γεμάτο προκλήσεις και αντιθέσεις.
85
Γιάννης Αρχοντίδης (PS5, Xbox SeriesX)
2022-08-14
Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και ευφάνταστη δημιουργία, που συνδυάζει στοιχεία roguelite με οικονομική και χωροταξική διαχείριση, θυμίζοντας μία μίξη μεταξύ των Hades, Binding of Isaac και Animal Crossing.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2022-08-12
Η δημιουργία μιας cult δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστική και με μια χαριτωμένη εμφάνιση και εθιστικό gameplay, είναι ένας τίτλος που συστήνεται για τους λάτρεις των roguelite και management sims. Με μερικές διορθώσεις, βελτιώσεις και το επερχόμενο περιεχόμενό του, θα μιλάμε τότε για ένα αριστούργημα.
85
Μάριος Πέτρου (PS5)
2022-08-10
Το Cult of the Lamb είναι ένα από τα καλύτερα indie βιντεοπαιχνίδια του 2022. Ο συνδυασμός του rogue-like και του management sim είναι αξιοθαύμαστος και είναι ο λόγος που θα αφήσει το δικό του στίγμα στην τρέχουσα χρονιά.
85
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2022-08-08
Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, ένας ευφάνταστος συνδυασμός ετερόκλητων στοιχείων που έχει γίνει με προσοχή και συνέπεια στο ύφος, και με ιδανική παρουσίαση για ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με dungeon crawing και εκείνα με διαχείριση πόρων σε μια βάση, επενδύστε άφοβα.
83
Νικόλαος Δανιηλίδης (PC)
2022-08-06
Πραγματικά αναπάντεχη και τελικά επιτυχημένη μείξη roguelite combat και city management. Πέρα από το αξιόλογο gameplay, η εξαιρετική αισθητική δίνει και καθαρό watching entertainment value, από το οποίο δεν μπορούν να αφαιρέσουν κάποια προβλήματα στο balance.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2022-08-04
Το Cult of the Lamb παραδίδει μία εμπειρία που ενσωματώνει κατάλληλα τη διαχείριση της βάσης στο είδος των roguelike και μάλιστα μέσα από την έξυπνα χιουμοριστική θρησκευτική οπτική γωνία.
75
Παύλος Ντέλης (PS5)
2022-08-02
Το Cult of The Lamb δεν είναι το τυπικό roguelike. Προσπαθεί να υλοποιήσει πολλές ιδιαίτερες ιδέες και αυτό έρχεται μαζί με τις αστοχίες του. Παρόλα αυτά, είναι ένα διασκεδαστικό indie game με δυνατό artsyle και χαρακτήρα, σπάει τη μονοτονία των ΑΑΑ games και θα χαρίσει στους fans των indies μία εμπειρία που δεν θα μετανιώσουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση