82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Dorfromantik είναι ένα γαλήνιο city-building puzzle στο οποίο δημιουργείτε ένα όμορφο και συνεχώς αναπτυσσόμενο εξοχικό τοπίο τοποθετώντας εξάγωνα πλακίδια. Εξερευνήστε μια ποικιλία από πολύχρωμα μεγαοικοσυστήματα, ανακαλύψτε και ξεκλειδώστε νέα πλακίδια και ολοκληρώστε αποστολές για να ζωντανέψετε τον κόσμο σας.

Είδος:City Builder, Puzzle
Δημιουργός:Toukana Interactive
Πλατφόρμα:PC, Switch
90
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
VG24.gr
2022-09-06
Το Dorfromantik είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δείγματα του είδους του, και μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες σε video game της χρονιάς.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2022-09-04
Το Dorfromantik είναι ένας μικρός τίτλος που δεν βασίζεται στο "άπειρο" περιεχόμενο ή το πολύπλοκο design. Με μια χαριτωμένη και όμορφη εμφάνιση, σε συνδυασμό με μια γαλήνια ατμόσφαιρα και gameplay είναι το παιχνίδι που θα μας κρατήσει συντροφιά αυτές τις επερχόμενες κρύες νύχτες του χειμώνα παρέα με σοκολάτα και χαμηλό φωτισμό.
70
Πέτρος Κηπουρόπουλος (PC)
sirpretender.com
2022-09-02
Μπορεί να ασχοληθείτε μαζί του για μισή ώρα, να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει και να το αφήσετε στην άκρη, αναζητώντας κάτι με αρχή, μέση και τέλος (ή απλά περισσότερη δράση). Ίσως όμως να 'ναι ο τίτλος στον οποίο θα καταλήξετε να καταφεύγετε μετά από μία απαιτητική μέρα, στην προσπάθεια να αδειάσετε το μυαλό σας. Διαλέγετε και παίρνετε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση