73 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το cult-classic παιχνίδι Destroy All Humans επιστρέφει! Τρομοκρατήστε τους ανθρώπους της Γης της δεκαετίας του 1950, στο ρόλο του κακού εξωγήινου Crypto-137.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Black Forest Games, Pandemic Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, Stadia, XboxOne
90
Λουίζα Λινάρδου (PC)
2020-08-12
Μια ξεχωριστή, εξωπλανητική και απόλυτα ψυχαγωγική εμπειρία, με δράση, περιπέτεια και μπόλικο dark χιούμορ. Ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να έχει στην συλλογή του, κάθε fan του cult-classic genre.
70
Δημήτρης Αγγέλου (PC)
2020-08-08
Είναι στο σύνολο του ένα εμπνευσμένο παιχνίδι, με ενδιαφέρον, σχεδόν μοναδικό concept, με μια ιδιαίτερη αισθητική και ένα ξεχωριστό ύφος, το οποίο παρά τις αστοχίες του αξίζει σίγουρα μια ματιά.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2020-08-06
Καταναλώνεται σαν μια τεράστια φάρσα που κοροϊδεύει ευθέως τις χολιγουντιανές ταινίες με θέμα τους διαβολικούς εξωγήινους και τις εισβολές από το διάστημα με ούφο. Προσφέρει πολλές ευκαιρίες αντιμετώπισης του καθημερινού στρες αφήνοντάς σας να καταστρέψετε τα πάντα.
70
Στράτος Χατζηνικολάου (XboxOne)
2020-08-04
Πρόκειται για έναν τίτλο με αδυναμίες που κερδίζει τους περισσότερους πόντους του από τα ανάλαφρο ύφος του, το αρκετά άρτιο χιούμορ, το καφριλίκι, αλλά και το ατελείωτο «τρολάρισμα» όσον αφορά τις ΗΠΑ.
65
Βαγγέλης Λερός (PC)
2020-08-02
Η αναβάθμιση του αισθητικού τομέα μπορεί να το κάνει αρχικά ευχάριστο, εκμεταλλευόμενο το νοσταλγικό παράγοντα, πριν τελικά νικηθεί από τα αναχρονιστικά του στοιχεία, όπως το μονότονο και ρηχό gameplay, ή το φθηνό χιούμορ μιας άλλης εποχής.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση