60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων Μπόμπα Φετ και η μισθοφόρος Φένεκ Σαντ, περιηγούνται στον υπόκοσμο του γαλαξία κι επιστρέφουν στην άμμο του Τατουίν για να διεκδικήσουν την περιοχή που κάποτε κυβερνούσε ο Τζάμπα Χατ και το συνδικάτο του εγκλήματος.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζον Φαβρό
Πρωταγωνιστούν:Τεμουέρα Μόρισον, Μινγκ-Να Γουέν, Φρανκ Τριγκ, Τζένιφερ Μπιλς
Διάρκεια:40-62
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
74
Akis Katiras
Lord of the Series
2022-03-08
Εν κατακλείδι η σειρά κυλάει διασκεδαστικά με όλα τα παραπάνω, προετοιμάζοντας μας για την τελική μάχη και την εξέλιξη του Mandalorian και Grogu για την επόμενη 3η σεζόν τους.
70
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2022-03-06
Όσο προσωπικά με ένοιαζε να μάθω περισσότερο για τον χαρακτήρα του Boba Fett τα έμαθα, δε νομίζω ότι μου χρειάζεται άλλο όπως για παράδειγμα μια 2η σεζόν. Ήταν μια συμπαθητική ιστορία εν τέλει ενός λατρεμένου από τους hardcore Star Wars fans, χαρακτήρα που θαρρώ ότι δικαιώθηκαν όσοι το είδαν ή θα το παρακολουθήσουν.
67
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2022-03-04
Αν είστε fan του "Star Wars", αξίζει να το δείτε αλλά μην περιμένετε πολλά. Αν όχι, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να το παρακολουθήσετε εκτός των τριών τελευταίων επεισοδίων, που εμπλέκονται με το "The Mandalorian" .
30
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2022-03-02
Ο πιλότος είναι απογοητευτικός. Ο Νεοζηλανδός Γουίλσον δεν διαθέτει τίποτε άξιο λόγου για να κουβαλήσει μια σειρά. Η απόδρασή του από το Sarlacc βιαστική και καθόλου πειστική.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση