53 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Μαρία Λόπες Καστάνιο
Πρωταγωνιστούν:Ντιάνα Γκόμεζ, Σίλμα Λόπεζ, Πάουλα Μάλια, Τερίσα Ρίοτ
Διάρκεια:40
70
Κλέλια Φατούρου
2020-05-08
Αν και το πρώτο επεισόδιο σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν θα αντέξεις μία από τα ίδια, όσο προχωράς, τόσο πιο πολλά κομμάτια του εαυτού σου βρίσκεις στις ηρωίδες. Γιατί δεν παύει να είναι μία σειρά του σήμερα, με αληθινά προβλήματα γυναικών, ανεργία, συγκατοίκηση με τους γονείς, καλό ή κακό σεξ και ρεαλιστικές στιγμές.
60
Κωνσταντίνα Βουλγαρέλη
2020-05-06
Πολύ πιο αληθοφανής σειρά από το iconic Sex & the City, που στιγμάτισε μια γενιά. Τα millenial girls αποκτούν τη δική τους κοριτσοπαρέα που δεν φορά Dior και Manolo, αλλά Zara.
60
Δωροθέα Ανδρικάκη
2020-05-04
Είναι γεγονός ότι η σειρά, χωρίς να γίνεται η σειρά το must see της χρονιάς, κρατά με αξιοπρέπεια, στα 8 σύντομα και εύπεπτα επεισόδια της, το ενδιαφέρον του θεατή, ο οποίος αν ξεκινήσει τη σειρά και εμπλακεί με τους χαρακτήρες, εύκολα θα φτάσει μέχρι το τέλος.
20
Άγγελος Πολύδωρος
2020-05-02
Τολμηρή όσο χρειάζεται για να μη κατηγοριοποιηθεί ως «ακατάλληλη για ανήλικους», η σειρά αυτή του Netflix, είναι και η πιο ερωτική από όσες έχω δει μέχρι τώρα, με λίγο γυμνό και σκηνές οι οποίες στην πιο κρίσιμη στιγμή αφήνουν τη φαντασία να δουλέψει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση