70 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης απ' όταν άφησε την Αυστρία για να μεταβεί στη Ρωσία προκειμένου να παντρευτεί τον αυτοκράτορα Πέτρο, μέχρι την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Αυστραλία, Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τόνι ΜακΝαμάρα
Πρωταγωνιστούν:Ελ Φάνινγκ, Νίκολας Χουλτ, Σάσα Ντουάν, Φίμπι Φοξ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
athinorama.gr
2020-05-10
Μια καθαρόαιμη και σύγχρονη μαύρη κωμωδία, με τους πρωταγωνιστές Ελ Φάνινγκ και Νίκολας Χουλτ στους καλύτερους ρόλους της καριέρας τους.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-05-08
Παραμένει μέχρι το τέλος ακραιφνώς διασκεδαστική τηλεόραση με ολίγον από κοινωνικό μήνυμα, κάτι που ίσως χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή.
70
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2020-05-06
Το «The Great» είναι ανορθόδοξη κομεντί, κεκλιμένη, «περιστασιακά αληθής», όπως προειδοποιεί από τους τίτλους αρχής, εν τέλει ηθελημένα ανιστόρητη, με ήρωες ανθρώπους που ποζάρουν ως ευγενείς, αλλά το μυαλό τους είναι σκέτο αληταριό.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2020-05-04
Κατά μία έννοια, το The Great είναι το Χωριό Ποτέμκιν του The Favourite, μια στρογγυλεμένη και εξευγενισμένη εκδοχή του. Αλλά η βόλτα μέσα του παραμένει πανέμορφη.
70
Χαρά Παπαδάτου
2020-05-02
Αν μη τι άλλο, το The Great είναι μια σάτιρα. Όχι μόνο της Ρωσίας του Πέτρου Γ', αλλά και κάθε χώρας και κάθε εποχής. Μια ανησυχητική υπενθύμιση, καμουφλαρισμένη σε κωμωδία. Με χαρακτήρες ιστορικά αναληθείς, αλλά και εκπληκτικά αληθινούς στα πλαίσια του The Great.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση