80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας σοκαριστικός ισχυρισμός για τη γυναίκα του οδηγεί τον οικογενειάρχη Άνταμ Πράις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια.

Είδος:Μυστηρίου
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Χάρλαν Κομπέν
Πρωταγωνιστούν:Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Σιβόν Φίνεραν, Τζένιφερ Σόντερς, Σον Ντούλι
Διάρκεια:45
100
Άγγελος Πολύδωρος
2020-03-12
Ένα θρίλερ που σε καθηλώνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή και ειδικά ο χαρακτήρας της ντετέκτιβ που υποδύεται η Σίμπον Φίνεραν.
80
Μιχάλης Σταύρου
2020-03-10
Με τις σωστές δόσεις μυστηρίου, τα εξαιρετικά plot twists και τη μαμάτη ερμηνεία του Ρίτσαρντ Άρμιταζ είμαστε σίγουροι πως τα οκτώ επεισόδια θα κυλήσουν... νεράκι.
80
Shadow
2020-03-08
Είναι από τις πολύ καλές παραγωγές του Netflix και δεν αξίζει απλά την προσοχή σας αλλά επιβάλλεται να την δείτε.
80
Δήμητρα Πραντάλου
2020-03-06
Έχει δομημένη ροή, αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος και πολλά ερωτήματα που λύνονται στα τελευταία επεισόδια. Για να μιλήσω πιο σωστά όμως, δεν υπάρχει έστω και ένα επεισόδιο που να μην παίξει με το μυαλουδάκι σου και ίσως γι' αυτό η σειρά είναι εξαιρετική σε όλα της.
70
Δέσποινα Κουτσομητροπούλου
2020-03-04
Δεν λέω ότι είναι αριστούργημα, κρατά όμως το ενδιαφέρον ζωντανό, έχει πολύ καλό καστ (Άρμιταζ, Κάμεν, Σόντερς) και θέλεις ο-π-ω-σ-δ-ή-π-ο-τ-ε να δεις τι θα γίνει στο τέλος.
70
Νίκος Δρίβας
2020-03-02
Μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, σε κάθε επεισόδιο νιώθεις ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, μπορεί ενδιάμεσα να χάνει λίγο την μπάλα αλλά σε αποζημιώνει με τα τελευταία εξαιρετικά επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει αγωνία και ένταση, δίνοντας αυτό που περιμένουμε.
7.0
carelf
Δύσκολα απογοητεύομαι από βρετανική σειρά.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση