65 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια αστυνομική ρεπόρτερ και podcaster αναγκάζεται να ρίξει μια δεύτερη ματιά σε ένα έγκλημα που είχε βοηθήσει να εξιχνιαστεί, καθώς κάποια νέα στοιχεία την κάνουν να αμφιβάλλει και της δημιουργούν τύψεις μήπως συνέβαλλε στη καταδίκη ενός αθώου.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Νισέλ Τραμπλ Σπέλμαν
Πρωταγωνιστούν:Οκτάβια Σπένσερ, Άαρον Πολ, Λίζι Κάπλαν, Ελίζαμπεθ Πέρκινς
80
Shadow
2020-02-06
Προσωπικά σαν περιεχόμενο με κάλυψε σε μεγάλο ποσοστό σε αυτά που ζητάω σε σειρές τέτοιου είδους. Πόσο μάλλον όταν έχει μέσα το στοιχείο του μυστηρίου και της ανατροπής για εμένα θεωρείται επιτυχία. Θα συμφωνήσω πως η πλοκή σε μερικά επεισόδια και κυρίως στα πρώτα ήταν αργή και ίσως επαναλαμβανόμενη, αλλά το παρουσίασαν αρκετά καλά χωρίς να κουράσει.
60
Μιχάλης Σταύρου
2020-02-04
Αν και το «ξανανοίγω μια υπόθεση» παραπέμπει σε ένα αστυνομικό θρίλερ, εντούτοις το «Truth be told» είναι τελικά μια σειρά για το πώς η ίδια η Πόπι διαχειρίζεται τις ενοχές και τους φόβους της. Αν πάει ανάποδα ή όχι στο στόρι, είναι κάτι που θα το ανακαλύψετε στην πορεία.
55
Μαρία Γκιούλη
2020-02-02
Συνολικά δεν είναι μία σειρά που δεν θα συγκινήσει το κοινό που αρέσκεται στις whodunit πλοκές για την ανακάλυψη του δολοφόνου. Βέβαια, ένα αποτέλεσμα που δεν είναι κακό δεν συνεπάγεται ευθέως ότι είναι και καλό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση