82 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας, στην οποία επικρατεί μια δυσβάσταχτη μορφή τυραννίας, οι υπερήρωες αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, Μία μυστηριώδης δολοφονία, όμως, αποκαλύπτει μία συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του κόσμου.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιμον Λίντελοφ
Πρωταγωνιστούν:Ρετζίνα Κινγκ, Τζέρεμι Άιρονς, Ντον Τζόνσον, Όσκαρ Λούις Γκόσετ Τζ.
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
94
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2019-12-20
Η προσέγγιση του Λίντελοφ είναι σχεδόν new wave, δίνοντας χώρο σε μεγάλες ιδέες και μεγάλα συναισθήματα, αποκτώντας έτσι μια ενδιαφέρουσα σχέση υγιούς έντασης σε σχέση με το ορίτζιναλ.
94
Χρήστος Δικτόπουλος
2019-12-18
Προσεγγίζει το υλικό με ευλάβεια, αλλά και διάθεση να το προκαλέσει, να το αμφισβητήσει, να το εξελίξει, αγκαλιάζοντας το έντονο πολιτικό του πνεύμα και τη διάθεση του να παρουσιάσει χαρακτήρες που κινούνται στις γκρίζες περιοχές της ηθικής.
90
Στέφανος Τσιτσόπουλος
2019-12-16
Ο πρώτος κύκλος του Watchmen είναι μαγεία. Είδα τα έξι και μου μένουν άλλα τρία επεισόδια ως το τέλος του και άφοβα θέλω να βάλω το χέρι μου στη φωτιά: Κάψιμο!!!
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-12-14
Ο Lindelof φτιάχνει ξανά μια σειρά για κοινωνίες που παλεύουν με το ανεπίλυτο τραύμα τους και εδώ το κάνει με εξωφρενική τόλμη. Στις αισθητικές επιλογές της σειράς, στο πανίσχυρο καστ, στο πώς ανατινάζει χαλαρά ιδεώδη και θεσμούς με ωμό, πανανθρώπινο, ρεαλιστικό τρόπο.
90
Λάζαρος Κολαξής
2019-12-12
Αν δεν συμβεί κάτι τρομερά ανατρεπτικό και η πλοκή εξελιχθεί στα ίδια επίπεδα με τα μέχρι τώρα επεισόδια, θα έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο δείγμα υπερηρωικής τηλεόρασης, το οποίο ξεπερνάει με ευκολία ο, τι έχει προηγηθεί ακόμα και στον κινηματογράφο. Ή με άλλα λόγια, είναι μια σειρά που θα άρεσε ακόμα και στον "αντιδραστικό" Alan Moore.
80
Μάνος Θηραίος
2019-12-10
Δεν είναι μια εύκολη σειρά πάντως τούτη εδώ: ούτε στη δράση και στο ξύλο βασίζεται ούτε η εξέλιξή της είναι η αμιγώς αναμενόμενη από μια σειρά με υπερήρωες. Τη λες σκεπτόμενη και ψαγμένη, ενώ πιο πολύ δουλεύει στο συναίσθημα και το μυαλό, με το ψυχρό σαν νυστέρι χιούμορ της να μεταμορφώνει ορισμένες σκηνές σε καρτούν, θίγοντας όμως και πικρές αλήθειες.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2019-12-08
Μια από τις καλύτερες, πιο ενδιαφέρουσες και πιο ανανεωμένες προσαρμογές που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε, και που μας αξίζει, για να είμαστε ειλικρινείς.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-12-06
Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να μάζεψε κάπως άτσαλα τα κομμάτια, αλλά η πορεία μέχρι εκεί αποτελείται από 8 ώρες σχεδόν υποδειγματικής τηλεόρασης, οι οποίες συνθέτουν ένα άξιο νέο κεφάλαιο στη μυθολογία του Watchmen.
70
Σόλωνας Παπαγεωργίου
2019-12-04
Παρά τις όποιες ατέλειές του το WATCHMEN παραμένει μια καλογραμμένη, προσεκτικά δουλεμένη παραγωγή.
50
Centinel
2019-12-02
Αν το δεις από βαρεμάρα και απλή περιέργεια καλώς. Αν το ξεκινήσεις ελπίζοντας να δεις τι απέγινε ο ιδιαίτερος κόσμος και οι χαρακτήρες των Watchmen σε περιμένει κατά κύριο λόγο απογοήτευση. Κρίμα πολύ κρίμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση