65 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έχοντας παραιτηθεί από τη ζωή, ο Μάιλς υποβάλλεται σε μια παράξενη θεραπεία σε ένα σπα και ξυπνά ως μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τίμοθι Γκρίνμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Πολ Ραντ, Άισλινγκ Μπία, Ντέσμιν Μπόρχες, Ζόι Τσάο
Διάρκεια:25
70
Νίκος Δρίβας
2019-10-10
Προσφέρει καλές στιγμές, ενώ στα τελευταία επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει και μερικές ενδιαφέρουσες ανατροπές και ευελπιστούμε αν έχουμε συνέχεια, να μην... κάνει πίσω και να καταφέρει να το πάει ακόμα παραπέρα.
70
Στέργιος Πουλερές
2019-10-08
Στη σειρά η κόντρα πρωτότυπου και κλώνου γιγαντώνεται μέχρι που γυρίζει τούμπα στο τέλος και δημιουργεί μια νέα προσδοκία για την δεύτερη σεζόν. Δεν είναι μια σειρά που θα την θυμάσαι έντονα μερικές μέρες αφού την τελειώσεις, αλλά για σειρά που βγαίνει Οκτώβριο στο Netflix, έχει την ιδιαιτερότητα που την κάνει ελκυστική.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-10-06
Ο διπλός Paul Rudd είναι ο καλύτερος Paul Rudd.
60
Κλέλια Φατούρου
2019-10-04
Αν και περίμενα ότι θα είναι εντελώς αδιάφορη γιατί, εντάξει, τι να μας πει ο Mike από τα Φιλαράκια, καταλήγει να έχει γρήγορο ρυθμό, πολύ ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία από το ζεύγος Jonathan Dayton και Valerie Faris, και σχετικά μέτριο σενάριο από τον Timothy Greenberg.
55
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-10-02
Το "Living with Yourself" βγάζει κάτι προχειροφτιαγμένο, σαν να στήθηκε και να γυρίστηκε στο πόδι, κι αν δεν είχε έναν τόσο χαρισματικό και αγαπημένο πρωταγωνιστή και μερικές πραγματικά εμπνευσμένες στιγμές, ίσως και να πέρναγε απαρατήρητο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση