60 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας το Μάιο του 1895 η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 12χρονο γιο της Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, καθώς σύμφωνα µε το μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου. Οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Οι δυο νέοι θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά. Xωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύονται κεραυνοβόλα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Νίκος Απειρανθίτης, Δώρα Μασκλαβάνου, Μανούσος Μανουσάκης
Πρωταγωνιστούν:Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος
Διάρκεια:42
70
Στέργιος Πουλερές
2019-10-04
Η επιτυχία της σειράς του Open στην πραγματικότητα είναι μια νίκη του απλού τηλεθεατή, στο όνομα του οποίου γίνονται τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά εγκλήματα από τους ειδικούς του είδους. Μέχρι σήμερα ήταν κοινός τόπος ότι ο Έλληνας τηλεθεατής έχει την τηλεόραση που του αξίζει. Το «Κόκκινο Ποτάμι» του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει την τηλεόραση που έχει...
50
Ναστάζια Καπέλλα
2019-10-02
Όποιος έχει δει οποιοδήποτε σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, ήξερε τι να περιμένει. Έναν παθιασμένο έρωτα μετ' εμποδίων. Χείλια να τρέμουν, μύτες να ρουθουνίζουν από πόθο, ματιές να γδύνουν, και εχθρούς της αγάπης να μπαίνουν ανάμεσα στους ερωτευμένους. Ο σκηνοθέτης επέστρεψε σε αυτό που τον καθιέρωσε στην τηλεόραση, χωρίς να απογοητεύσει τους λάτρεις του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση