73 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Επιστρέφοντας στη γενέτειρά της, μια διάσημη συγγραφέας ιστοριών τρόμου ανακαλύπτει ότι το εφιαλτικό πνεύμα των ονείρων της καταδυναστεύει τον πραγματικό κόσμο.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Γαλλία
Δημιουργός:Σαμιουέλ Μποντέν
Πρωταγωνιστούν:Βικτουάρ Ντι Μπουά, Λουσί Μπουζενά, Τιφέν Νταβιό, Ραλφ Αμούσου
Διάρκεια:50
80
Θεοδώρα Παπαζιάκα
2020-04-06
Δεν είναι άλλη μια κοινότυπη προσέγγιση του τρόμου. Ούτε μια σειρά που σκοπεύει να βαδίσει στα στάνταρς κάποιου εμπορικοποιημένου εγχειρήματος. Πρόκειται για το "Marianne", τη νέα σειρά του Netflix που έκανε τους θεατές απ' τον φόβο τους... να παραμιλούν ξόρκια και κατάρες στα γαλλικά.
70
nikos fekkas
2020-04-04
Η πλοκή ξεδιπλώνεται κάπως αργά αλλά χωρίς να κουράζει, βρήκα ενδιαφέρον το πως έρχονται σταδιακά οι αποκαλύψεις και γενικότερα με κέρδισε η όλη ανατριχιαστική ατμόσφαιρα που διαθέτει σε όλα τα επεισόδια που δένει απίστευτα και με την υπέροχη μουσική υπόκρουση!
70
Ματίνα Γρόλλιου
2020-04-02
Να προειδοποιήσουμε πως το "Marianne" δεν είναι μία εύπεπτη σειρά τρόμου. Χωρίς να είναι υπερβολικά αιματηρή, έχει αρκετές σκηνές που ίσως ορισμένοι τις βρουν πάνω από τις αντοχές τους. Σε γενικές γραμμές πάντως κυριαρχεί το μεταφυσικό στοιχείο, η αγωνία, οι απρόβλεπτες εξελίξεις και μια αίσθηση ανατριχίλας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση