84 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Άλμα, μια 28χρονη κοπέλα που ζει στο Σαν Αντόνιο στο Τέξας, φτάνει πολύ κοντά στον θάνατο. Έκτοτε ανακαλύπτει ότι έχει αποκτήσει μία νέα σχέση με τον χρόνο. Θα αξιοποιήσει το ιδιαίτερο αυτό χάρισμα έτσι ώστε να βρει την αλήθεια πίσω από την απώλεια του πατέρα της.

Είδος:Δράμα, Κιν.Σχέδια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ραφαέλ Μπομπ-Γουάκσμπεργκ, Κέιτ Πάρντι
Πρωταγωνιστούν:Ρόζα Σάλαζαρ, Μπομπ Όντενκερκ, Ανζελίκ Καμπράλ, Κόνστανς Μαρί
Διάρκεια:23
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2019-10-14
Συνδυάζοντας περίτεχνες ελαιογραφίες, 3D animation, 2D animation και κυρίως αυτό που αποκαλείται rotoscoping το "Undone" τοποθετεί την Άλμα και κατ΄ επέκταση τον θεατή σ΄ ένα παραισθητικό σύμπαν όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2019-10-12
Ναι, έχουμε δει κι άλλες υπέροχες αφηγήσεις για την γυναικεία εμπειρία, την επεξεργασία του τραύματος και την ψυχική ασθένεια, αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία άλλη σαν το Undone.
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-10-10
Το rotoscoping ενισχύει πολύ οργανικά την αφήγηση, γιατί η μαγνητική αφυσικότητά του ταιριάζει με την ψυχεδέλεια που βιώνει η Alma. Σε παίρνει μαζί του. Βλέπεις ό,τι βλέπει κι εκείνη. Το σύμπαν να αλλάζει και τα όριά της να δοκιμάζονται. Ό,τι ακριβώς κάνει το 'Undone' για την τηλεόραση.
80
Ανδρέας Κύρκος
2019-10-08
Είναι εξαιρετική αυτή η ψυχεδελική δραμεντί. Με μόλις 8 επεισόδια σε βάζει σε μια χρονική λούπα που σταδιακά ανθίζει και σε επίπεδο συναισθημάτων βγάζει περικοκλάδες.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2019-10-06
Είτε το δεις ως ιστορία φαντασίας, είτε ως κάτι πιο πραγματικό σίγουρα όταν τελειώσει θα σε βάλει να σκεφτείς το περιβάλλον γύρω σου.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-10-04
Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η οπτική ενός ψυχικά ασθενούς ατόμου απεικονίζεται στην ποπ κουλτούρα με ένα μεταφυσικό storyline, όμως το Undone θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την εντυπωσιακότερη – οπτικά και σεναριακά – απόπειρα, ειδικά για τα δεδομένα της μικρής οθόνης!
80
Λάζαρος Κολαξής
2019-10-02
Πρόκειται για μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της χρονιάς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση